More
  AcasăHeyluxCum am devenit model de videochat la Heylux si care-s avantajele jobului

  Cum am devenit model de videochat la Heylux si care-s avantajele jobului

  Multa vreme am incercat sa gasesc o solutie pentru a castiga mai multi bani, deoarece cu salariul pe care-l aveam inainte nu ajungeam nicaieri. Tot ce puteam face cu salariul de la vechiul job era sa traiesc de la o luna la alta, iar asta mi-a displacut mereu. Dintr-o coincidenta, am ajuns in Iasi, unde am vazut un anunt foarte interesant pe un afis.

  Fiind la facultate in ultimul an, avem o multime de proiecte de facut. Desi, din cauza jobului pe care-l aveam, nu prea treceam pe la facultate, ca imi trebuiau mai mult banii cu care ma intretineam. Am primit un ultim proiect si trebuia sa merg in Iasi pentru documentare, in acest fel am inceput experienta mea cu Heylux.

  Aveam de facut un proiect si-am mers in Iasi, asa am descoperit Heylux

  In autobuz, am vazut un afis pe strada care spunea de castigurile intre 300 si 800 de lei in fiecare zi, despre o viata mai usoara si-o metoda mai simpla de a castiga bani. Pana atunci, iti spun sincer ca n-am stiut prea multe despre videochat, eram destul de retrasa.

  Imi vedeam de munca si uneori de facultate. Ca tot veni vorba, mi-a parut foarte rau ca tot ratam cursurile la facultate, dar de cand m-am angajat la Heylux Iasi, asta s-a compensat. Bineinteles, a trebuit sa ma mut in  Iasi pentru a lucra la Heylux, dar asta mi-a placut foarte mult.

  A fost o schimbare majora in viata mea si m-am bucurat de ea la maximum, pentru ca niciodata n-am mai plecat din orasul meu. Sunt din Suceava de fel, dar m-am decis ca in ultimul an, sa mai merg doar la examene si in restul timpului sa lucrez la Heylux, mi s-a parut mult mai avantajos.

  Merita sa lucrez aici pentru sume de pana la 7.700 de lei lunar

  Decat sa mai fi lucrat in Suceava pentru 900 de lei, mai avantajos mi s-a parut sa lucrez la Heylux, unde castig intre 4900 si 7700 de lei lunar. Se merita, nu? Si-oricum sunt in ultimul an si deja pierdusem multe cu jobul vechi. Acum consider ca am de castigat de pe urma jobului de la Heylux Iasi.

  Plus ca in primele 2 luni de angajare am beneficiat de cazare gratuita din partea studioului si mereu am parte de transport gratuit, care ma scuteste de multa cheltuiala in Iasi. Cu majoritatea banilor castigati la Heylux raman in mana, iar bucuria mea cea mai mare e ca lucrez si-ntr-un mediu legal si discret de munca.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img