More
  AcasăHeyluxDiminetile trec in zbor la Heylux, cand sumele de bani se inmultesc...

  Diminetile trec in zbor la Heylux, cand sumele de bani se inmultesc in cont

  Daca n-ar fi banii, ce i-ar mai face pe oameni sa iasa din casa, asa-i? Pentru bani se straduieste toata lumea si tot banii sunt aia care fac totul sa functioneze asa cum trebuie. Lipsa lor creeaza frustrare, iar prezenta lor aduce bucurie, bineinteles. Asa ca zilele de munca in care stii c-o sa ai banii pe care ti-i doresti sunt zile frumoase, zile care trec usor, asa ca ale mele la Heylux.

  Am lucrat si pe turele de noapte de la Heylux in trecut, dar in ultima vreme am vrut sa lucrez numai de dimineata, datorita programului meu incarcat. Noroc ca in acest studio de videochat am parte de un program flexibil si-am putut sa-l schimb mereu in functie de prioritatile mele, ca altfel nu stiu ce faceam.

  E mai usor sa muncesc la Heylux cu gandul la cei 2000 de lei pe care as putea sa-i castig zilnic

  Si… tot ce vreau sa spun cu privire la acest job in videochat este ca… e atat de frumos si linistit. Diminetile sunt mai usoare decat as fi crezut vreodata, iar orele trec cum nici nu-mi dau seama. In mod normal, detestam sa ma trezesc dimineata, mai ales pentru o suma de nimic.

  Dar de cand cu Heylux, parca e mai usor, mai ales cand stiu ca ma asteapta masina de la studio in fata blocului sa ma conduca la munca, adica nu stau sa merg eu prin frig pana in statie, sau sac hem taxiul. Transportul e asigurat de studio aici, asa ca n-am griji.

  Imi beau cafeluta la studio cu fetele de aici si crede-ma ca ma simt atat de productiva si de bine, in ciuda faptului ca ma trezesc dimineata. Stii de ce? Pentru ca stiu ca voi lucra maxim 8 ore la Heylux (“lucrat” e mult spus, stat online si chatuit e mai ok spus) si astea trec oricum in zbor.

  Timpul trece repede la Heylux pentru ca…

  Se intampla asta din doua motive:

  1. Pentru ca stiu ca la sfarsitul acestor ture de videochat voi avea o suma intre 400 si 2000 de lei castigata, asa ca logic ca muncesc cu drag si timpul trece cum nici nu-mi dau seama.
  2. Pentru ca e placut sa fiu model de videochat la Heylux, in ciuda a ceea ce crede lumea, iar atunci cand faci ceva placut si foarte usor, timpul nici nu se observa. Trece pe langa mine si deja vad ca mi s-a terminat tura.

  Cum sa nu fie dimineti frumoase acestea, cand plec si cu portofelul plin, iar restul zilei e pentru mine, pentru rasfat, shopping din banii castigati sau pentru orice altceva vreau eu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img