More
  AcasăHeyluxHeylux imi ofera un job in videochat de sute de ori mai...

  Heylux imi ofera un job in videochat de sute de ori mai bun decat oriunde in Iasi

  Ca orice alt om, am fost sus in viata, dar si jos, am avut si probleme, dar si momente mai bune. E bine ca am apucat sa gust din ambele parti ale vietii, atat cea rea, cat si cea buna, pentru ca asa m-am putut forma si mi-am dat seama care sunt intentiile mele pentru viitor. Stiind ce inseamna raul, acum de cand am numai bine cu Heylux, nu m-as mai intoarce niciodata acolo.

  Am vazut si cunoscut tot felul de situatii si oameni si asa m-am invatat. Observand ca unele din cele mai mari probleme ale romanilor se trag din cauza banilor, am incercat pe cat posibil sa nu fac aceleasi greseli ca ale lor.

  La Heylux, imi merge cel mai bine

  Pana sa am sansa sa ma angajez, am crescut alaturi de sora mea, pe care am vazut-o lucrand si pentru 800 de lei si uneori si mai putin. Cand si-a gasit, in sfarsit, jobul pe care si l-a dorit, a fost platita numai cu 1600 de lei. Vedeam fericirea pe chipul ei, cat de bine se simtea ca a ajuns sa castige atata.

  Dar mie mi se parea putin. Nu intelegeam de unde atata fericire, cand era vorba doar de 1600 de lei. Noroc de ea ca nu statea in chirie, ca altfel era vai si amar. Vreo 600 de lei dadea doar pe chirie, cel putin. Mai ramanea cu maxim 100-200 de lei in buzunar dupa ce-si platea toate cheltuielile.

  Dar se pare ca-n Romania orice salariu este peste 1200 de lei este super bun. Mie mi s-a parut inacceptabil, in schimb. Si desi am acceptat si eu la un moment dat sa lucrez pentru atat de putin, am facut-o numai pentru a nu sta degeaba pana imi gaseam ce-mi doream, adica jobul de la Heylux Iasi.

  Ce sa fac cu 1600 lei lunar, cand la Heylux am 100 dolari zilnic?

  Pe mine videochatul aici m-a schimbat din orice punct de vedere si-mi pare rau ca unii oameni n-au ocazia sa vada si ei asta. Dar mai ales sora mea, care nu stiu cum se descurca cu 1600 de lei, cand eu castig la Heylux din videochat in fiecare zi mai mult de 100 de dolari si tot vreau mai mult.

  Gandeste-te ca numai o geanta din zecile pe care le am costa 1000 de lei, ce sa fi facut eu cu 1600 de lei salariu? Niciun job din Romania nu-mi poate oferi ce-mi ofera jobul de la Heylux Iasi, asta e clar si raspicat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img