More
  AcasăHeyluxHeylux e cea mai buna varianta de castig pentru orice ieseanca

  Heylux e cea mai buna varianta de castig pentru orice ieseanca

  Variante de castig or fi multe, probabil. Ca multe lucruri se invart in jurul banilor in ziua de azi. Dar oare cate din aceste variante sunt 100% ok pentru mine, ca fata? Cate ma pot face complet fericita? Din punctul meu de vedere, numai Heylux a putut si va putea sa ma faca 100% fericita in ceea ce ma privesc castigurile.

  Stii de ce? Ca pot castiga ca fata bani prin multe metode, dar ce rost are, daca n-as fi fericita? Macar stiu ca daca sunt model de videochat la Heylux, totul este conform planului. La Heylux programul e cum imi place mie, orele de munca sunt foarte putine si munca depusa la studio …ei, nu e chiar munca, e mai mult stat degeaba.

  Heylux este cat se poate de legal, deci sunt linistita

  Faza e ca jobul in videochat la Heylux este 100% legal, am semnat un contract legal care mi-a adus si un bonus de angajare mare, de peste 4000 lei cash. Si de altfel, banii acestia sunt bani primiti pentru nimic, pentru o semnatura. Mai apoi, conditiile de munca sunt excelente, camerele arata de milioane si echipa…pai echipa e formata numai din fete de treaba.

  Luand asta in considerare si faptul ca beneficiez de servicii din partea studioului precum transportul si sedintele de infrumusetare, cele foto si video, bonusurile saptamanale pana la 9000 de lei si cursurile de limba engleza + trainingul, Heylux se poate numi studioul care ofera jobul ideal.

  Ca nicaieri in alta parte n-as mai fi castigat eu 2500 de lei saptamanal si bonusuri in fiecare duminica de peste 1000 de lei asa usor, fara sa fie clauze ascunse in contract sau restrictii. La Heylux stiu ca sunt libera din orice punct de vedere. Libera sa plec, libera sa vin, sa muncesc cum vreau, sa cant, sa dansez, sa fac otice-mi taie capul.

  Ideea e ca Heylux imi ofera un job convenabil pentru mine, ca fata

  Nimeni nu ma va opri. Se intelege de ce imi convine sa castig bani ca model de videochat la Heylux si nu ca altceva. Ti-am spus, jobul acesta e fara complicatii. In primul rand e legal, e si pe placul meu si usor cum nici nu se putea mai bine.

  Daca ar fi sa fac altceva, m-as complica. De asta cea mai buna varianta pentru iesencele de pretutindeni este si va fi mereu un loc de munca la Heylux, pentru ca aici eu ca model am garantia ca voi castiga bani in liniste si pace si imi va merge bine mereu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img