More
  AcasăHeyluxDe cand lucrez la Heylux, primesc toti banii la zi, nu o...

  De cand lucrez la Heylux, primesc toti banii la zi, nu o data pe luna

  Habar n-am cum reuseam, dar de fiecare data cand venea ziua de salariu, banii munciti o luna intreaga se duceau in cateva zile. O fi din cauza ca erau prea putini sau poate nu stiam eu cum sa ii gestionez, cert e ca ramaneam si cate 2 saptamani fara bani, pana la urmatoarea zi de salariu.

  Asta s-a intamplat ani la rand pana sa imi dau seama ca mai exista si joburi la Heylux, unde lucruri de acest gen nu mi s-au intamplat absolut niciodata. M-am angajat acum mult timp la Heylux, dar din prima zi de munca si pana in ziua de astazi nu am avut o singura clipa in care sa raman fara bani.

  Cu jobul in videochat la Heylux, am bani in fiecare zi

  Daca inainte reuseam sa raman si cate 3 saptamani fara prea multe resurse, de cand sunt model de videochat la Heylux nu a existat zi in care sa n-am bani. Cum? Pai simplu, plata la Heylux este la zi, astfel incat imi pot lua banii dupa fiecare tura de munca in videochat.

  Personal, n-am mai auzit de studiouri de videochat din Romania unde sa ofere plata la zi, dar ce conteaza? Cu atat mai bine pentru mine, asa pot castiga bani in fiecare zi pentru placerile mele. Eu vad plata la zi ca un avantaj la Heylux Iasi, nu ca un dezavantaj.

  Poate alte modele de videochat nu vor banii castigati in videochat la zi, dar daca ar castiga ca mine intre 400 si 2000 de lei zilnic la Heylux, cu siguranta ar vrea si ele banii dupa fiecare tura de munca.

  Eu nu astept ziua de salariu la Heylux pentru ca primesc toti banii zilnic

  Ideea e ca la Heylux chiar daca se dau banii zilnic, aici se si castiga, asa ca imi convine sa-mi iau banii la fiecare sfarsit de tura de 8 ore. Si, dupa cum am mai spus, iubesc si faptul ca nu trebuie sa-mi mai fac griji ca raman fara bani vreo singura zi.

  Zilele mele de plata sunt in fiecare zi la Heylux si niciodata nu mi s-a intamplat sa nu am bani in portofel si normal ca-n acest caz incerc sa trag cat mai tare sa raman la acest studio, sa am acest job in continuare.

  Decat sa muncesc o luna intreaga pentru 1000 de lei, mai bine am sansa sa ii castig intr-o zi la Heylux si nici nu mai raman fara bani sau mai astept ziua de salariu. Ziua de salariu de la Heylux e cand vreau eu sa fie :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img