More
  AcasăHeyluxHeylux: de la lipsuri la castiguri uriase in mai putin de-o luna

  Heylux: de la lipsuri la castiguri uriase in mai putin de-o luna

  De la orice lucru in viata se poate invata cate ceva, sau de la oricine, dar niciodata nu m-as fi asteptat ca dintr-un simplu job in videochat sa pot invata si sa pot castiga atat de mult, atat de plan financiar cat si personal. E chiar ultimul job de la care ma asteptam sa invat ceva, o recunosc cu jena, asta e.

  Dar chiar nu m-as fi gandit ca la Heylux voi avea parte de experienta vietii mele, o experienta care sa ma schimbe intru totul, care sa-mi aduca cele mai mari realizari. Am mai avut succes si pe alte planuri ale vietii, dar de cand sunt la Heylux e ceva… de vis, pur si simplu.

  S-a schimbat totul pentru ca au intervenit banii

  Parca zici ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap, asa ma simt de fiecare data cand plec de la Heylux cu cate un castig de 600 de lei in mana. Eu, care castigam 1000 de lei din jobul meu amarat, care ma chinuiam si cu facultatea si cu jobul, numai eu stiam ce era de capul meu.

  Am ajuns instantaneu de la o multime de neajunsuri si lipsuri la o viata aproape de lux, as putea spune. A fost o chestiune de o luna, cam asa… intr-o luna de videochat la Heylux mi s-a schimbat viata. Acum nu te gandi ca am castigat miliarde de dolari in prima luna si gata :))))

  In niciun caz nu incerc sa spun asta, dar incerc sa arat faptul ca atunci cand m-am angajat am realizat multe lucruri. Spre exemplu, am vazut ca sunt capabila sa castig zilnic intre 400 si 1200 de lei, asa ca nu m-as fi intors niciodata la vechiul job unde castigam 1000 de lei intr-o luna. Pot face asta intr-o zi la Heylux, nu mai e nevoie sa lucrez o luna pentru asa ceva.

  Heylux este sansa mea sa ajung cineva in viata!

  De asta spun ca totul s-a schimbat pentru mine. Traiam cu cateva zeci de lei lunar si brusc, cu jobul in videochat de la Heylux am ajuns sa castig intr-o luna sume peste 6000 de lei, sume la care nu speram nici in ruptul capului.

  In mod normal, programul de la Heylux mi-l aleg eu, cu 5 zile lucrate pe saptamana, a cate 7 ore online. Dar cand am vazut ca intr-o singura zi pot ajunge si la 1200 de lei, normal ca mi-am mai adaugat o zi de lucru. In loc de 5, am preferat sa lucrez 6 zile la Heylux.

  Mi-e mai mare dragul sa fac asta, avand in vedere ca aici o sa realizez intr-un an lucruri pe care nu le-as fi realizat nici in 5 ani in alta parte. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img