More
  AcasăAngajari videochatCa model de videochat la Heylux nu trebuie sa mai economisesc bani...

  Ca model de videochat la Heylux nu trebuie sa mai economisesc bani nici macar o zi

  In Romania este ceva normal sa spui ca strangi bani pentru ceva anume, ca economisesti sau reduci din cheltuieli pentru anumite nevoi pe care le ai. Mie nu mi s-a parut niciodata normal asta, desi economiseam si eu oricand cat puteam de mult pentru una alta. Faptul ca-mi displacea sa economisesc bani m-a si adus ca model de videochat la Heylux.

  Imi doream bani…Multi bani! Iar eu cum sunt foarte cheltuitoare, nu i-as fi avut cu un job normal in Iasi, in nici intr-un caz. Imi trebuia ceva mai special, ceva care sa-mi ofere mai mult: asta am gasit la Heylux Iasi. Aici am gasit jobul in videochat datorita caruia castig in fiecare zi sume intre 300 si 800 de lei. Sunt zile in care mai si depasesc suma de 800 de lei, daca am noroc.

  La Heylux Iasi imi pot depasi mereu castigurile in videochat

  Asta e super frumos la Heylux, ca oricand pot depasi castigurile pe care le am, oricand pot evolua si ma simt mai bine ca niciodata. De exemplu, la fostul job in Iasi puteam lucra mult si bine, nici macar 100 de lei nu primeam in plus la salariu, nici macar un bonus, nimic. Pe cand la Heylux sunt rasplatita pentru orice fac.

  Daca mi-am convins o prietena sa lucreze la Heylux, studioul mi-a oferit o suma foarte mare de bani pentru asta, in semn de multumire. Super, nu? Totodata, mai primesc si bonusuri in fiecare saptamana pentru performantele pe care le am in videochat.

  Acestea incep de la 300 de lei si ajung si la suma de 3.000 de lei in functie de cat de mult am castigat in saptamana ce tocmai a trecut la Heylux. Asta ma motiveaza oricum sa castig foarte mult, pentru a primi un bonus si mai mare. Sunt competitiva, da, dar ma bucur ca la Heylux pot fi asa.

  Am terminat cu economisitul banilor, acum am peste 300 de lei zilnic

  Acum gandeste-te ca daca eu castig atat in fiecare zi si ma mai bucur si de bonusuri in fiecare duminica, cum as putea sa mai economisesc vreodata bani? N-am de ce sa fac asta, pentru ca am destui si-i pot cheltui cand vreau, cum vreau, fara sa dau explicatii nimanui.

  Cred ca este cel mai frumos sentiment din lume sa stiu ca nu depind de nimeni, ca sunt independenta si ca nu trebuie sa mai strang nici macar un leut in viata mea cu jobul de la Heylux. Banii nu sunt o problema cu Heylux. De fapt, nu exista probleme cu un job ca la Heylux. Ci doar bucurie: ma bucur de viata cu Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img