More
  AcasăLucky StudioLucky Studio are cele mai multe avantaje la angajarea in videochat

  Lucky Studio are cele mai multe avantaje la angajarea in videochat

  In acest moment as putea aduna informatii despre 10 studiouri de videochat, sa spunem, 10 care se considera cele mai bune si le-as putea pune langa cele de la Lucky Studio, si dupa parerea mea cele 10 la un loc n-o sa ajunga sa fie mai bune decat Lucky Studio.

  Experienta mea aici spune asta, desi poate pentru alte fete nu e asa. Nu zic ca e obligatoriu ca toate fetele care lucreaza la Lucky Studio sa creada ca acest studio este un fel de zeu, ca nu mai e nimeni ca el. Dar majoritatea au impresii foarte bune despre acesta, nu au cum sa nu aiba, ca altfel n-ar mai lucra aici.

  Caci mai sunt oameni care au impresia ca unele fete care sunt modele au ajuns sa fie asa ca-s mai “fraiere”. Si e total gresit, tocmai ca au ajuns sa fie modele de videochat fiindca sunt mai destepte decat majoritatea fetelor. Crezi ca orice fata din Iasi poate sa aiba zilnic un castig pana la 1200 de lei din faptul ca sta si palavrageste pe net?

  O fata care e model de videochat la Lucky Studio stie ce vrea de la viata

  Adica stiu ca suntem femei si vorbim mult, dar asta nu inseamna ca tot ce vorbim poate fi automat bun. Trebuie sa stii ce vorbesti la Lucky Studio pentru a castiga sumele alea. Asa ca eu-s de parere ca fetele de la Lucky Studio sunt foarte, foarte istete daca reusesc sa ajunga sa aiba sumele acestea mari din cuvinte si zambete.

  Cine n-ar vrea sa fie in locul unui model de la Lucky Studio, pana la urma? Eu mi-am dorit atat, incat am ajuns sa fiu aici, sa ma bucur de avantajele de aici. Apropos de avantaje, am spus si mai sus ca pachetul de avantaje de la Lucky Studio este cel mai bun dintre toate care exista.

  Incepand cu inceputul, o fata care vine la interviu la Lucky Studio primeste din start 400 de lei, asa pur si simplu, ca a venit la interviu. Daca se hotaraste ce contract sa semneze, in functie de acesta i se stabileste un bonus de angajare, de la 1000 si pana la 12,600 de lei.

  Bonusurile de la Lucky uimesc toata tara

  Acest bonus se primeste intr-un termen de 30 de zile, iar la acest pachet de angajare se mai adauga: transportul gratuit in fiecare zi, accesoriile pentru videochat, cursurile de limba engleza pentru fetele care nu stiu sa vorbeasca bine aceasta limba, trainingul specializat in videochat, sedinte de make-up in fiecare zi, sedinte de infrumusetare la fiecare 6 luni la cele mai misto saloane de Iasi…

  Stai, ca pot continua asa ore intregi… SIIIII, in final, cazare gratuita si bonusuri saptamanale de la 60 si pana la 7200 de lei, cu sedintele foto si video incluse in fiecare luna. Ce sa vrei mai mult, mai ales cand stii ca se castiga si atatia bani in cele 8 ore lucrate pe zi?

  Eu zic ca e marfa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img