More
  AcasăLucky StudioDin banii castigati la Lucky Studio mi-am permis vacante de vis

  Din banii castigati la Lucky Studio mi-am permis vacante de vis

  A venit vara de ceva timp, caldura, totul s-a inverzit si s-a colorat iar mediul inconjurator este din ce in ce mai frumos. Oamenii isi doresc in aceasta perioada tot mai multe vacante, la mare pe plaja, la munte cu cortul… Asta iti inspira vremea de afara: vacanta! Si de asta am eu parte de cand m-am angajat la Lucky Studio Iasi.

  Acum cativa ani, daca voiam sa merg intr-o vacanta in Grecia, de exemplu, trebuia sa incep sa strang bani in fiecare zi, cu un an inainte. Pentru ca, dintr-un salariu de 1.060 de lei, din care aveam cheltuieli, nu-mi permiteam sa pun toti banii deoparte pentru vacanta. Si uite asa am pierdut eu anii din viata, visand la lucruri frumoase.

  Am pus piciorul in prag intr-o zi si mi-am zis ca-mi ajunge cu aceasta viata in care trebuie sa economisesc, sa reduc, sa stau cu lipsuri si asa mai departe. Pentru ce sa fac asta? Daca am oportunitatea de a castiga mai mult, de ce sa n-o fac? O viata avem, si daca si pe aceasta o traim doar sa fie traita, totul e degeaba.

  De ce sa nu fac videochat la Lucky Studio pentru 800 de lei zilnic?

  Asta mi-am spus in momentul in care m-am angajat la Lucky Studio ca si model de videochat. Stiam de la niste prietene ca pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat la Lucky Studio, si mi-am zis: “De ce nu?!”. Ce as fi avut de pierdut, in final?

  Nimic! Ba chiar din contra, am avut numai de castigat din videochatul de la Lucky Studio Iasi. De exemplu, pentru cine nu stie, acest job in Iasi pune la dispozitie unei fete transport gratis, machiaj in fiecare zi, sedinte foto si de infrumusetare, training specializat, camere de logare amenajate frumos, liniste si…MULTI BANI!

  Cred ca este jobul ideal, la care visam cu toate. Mai ales ca este atat de accesibil, totul petrecandu-se pe internet. Ideea mea este ca, de cand m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio, am parte de vacante peste vacante.

  Reusesc sa merg in zeci de vacante cu banii castigati in videochat

  Luna trecuta, de exemplu, am fost in Croatia, sa vad plajele de acolo, pentru ca si o colega de-a mea de la Lucky Studio a fost si mi-a povestit cat de frumos a fost. Acum doua luni, am fost o saptamana in Paris, apoi o alta saptamana in Amsterdam.

  Iar luna aceasta am de gand sa ajung in Muntenegru, pentru ca este o locatie fascinanta si am multe de vizitat acolo. Oricum, am de gand sa vizitez intreaga lume, iar de cand cu jobul in videochat la Lucky Studio stiu ca o sa-mi permit!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img