More
  AcasăAngajari videochatMi-am dorit toata viata un job in Iasi asa de bine platit...

  Mi-am dorit toata viata un job in Iasi asa de bine platit ca la Preziosa

  Cel mai mare vis al meu din punctul de vedere al carierei era sa gasesc un job in Iasi la care sa iubesc sa fiu, la care sa castig macar 4.000 de lei lunar si sa am un program de munca flexibil, care sa-mi permita sa ma distrez si sa-mi traiesc viata. Nu mi-am dorit sa muncesc de dimineata pana seara pentru 1.000 de lei, cum fac altii.

  Ei bine, visul meu s-a implinit la Preziosa! Si s-a intamplat cand nici macar nu ma asteptam. Vazand ca majoritatea tinerilor de varsta mea se chinuiau pe salarii de toata jena, am crezut ca voi ajunge si eu asa si mi-am cam pierdut sperantele. Desi am 25 de ani si am terminat o facultate, se pare ca in Iasi nu sunt atat de multe oportunitati pentru o tanara ca mine.

  Cel putin, asta s-a intamplat pana am gasit jobul de la Preziosa, un job in videochat total inedit, avantajos si diferit de celelalte. Aici am descoperit ca pot castiga bani zilnic din videochat si ca imi pot alege propriul program de munca. Exact cum mi-am dorit mereu.

  La Preziosa este vorba de sume mari de bani castigate din videochat

  Mai mult de atat, nu este vorba de sume infima la Preziosa, fiind cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Aici este vorba de castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, ceea ce inseamna ca lunar pot avea peste 6.000 de lei. Mai mult decat speram vreodata.

  Iar castigurile sunt completate si de bonusurile pe care Preziosa mi le ofera saptamanal, care incep de la 300 de lei si ajung chiar si la 3.000 de lei. Iar la acest lucru nici macar nu visam. Tot ce imi doream era macar 4.000 de lei lunar si un program flexibil.

  Beneficiez de un job in Iasi la care sunt libera sa-mi traiesc viata

  Ei, uite ca la Preziosa Iasi am primit mult mai mult de atat. Am primit sansa de a sta online 8 ore, iar dupa cele 8 ore sa incasez chiar un castig de 800 de lei intr-o singura tura de munca. Totodata, pot sa-mi iau liber, imi pot lua concediu pentru vacante oriunde in lume, ma pot distra si pot face orice vreau de cand lucrez in videochat la Preziosa.

  Si cel mai super este faptul ca ma bucur si de transport gratis din partea companiei, machiaj si sedinte de infrumusetare, sedinte foto pentru albumul online si training specializat, care ma ajuta sa invat totul despre videochat.

  Ce pot sa spun… Nu pot sa cer vreodata mai mult de la Preziosa, pentru ca deja mi-a oferit mult mai multe decat as fi putut visa :X.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img