More
  AcasăHeyluxIn afara de Heylux, n-as mai fi model de videochat in alta...

  In afara de Heylux, n-as mai fi model de videochat in alta parte

  Singurul motiv pentru care am acceptat sa fiu model de videochat a fost pentru ca era vorba de Heylux, la care s-au angajat majoritatea iesencelor deja si mi-au confirmat ca e ok. Daca venea vorba de alt studio de videochat, pe bune ca nu ma angajam nicaieri, pentru ca inainte oricum nu eram de acord cu acest job.

  Dar am multe prietene care s-au angajat la Heylux si mi-au tot spus ca e super, ca toate fetele sunt multumite aici si mi-au recomandat si mie sa incerc. Drept sa-ti spun, nu ma dadeau banii pe dinafara, adica aveam nevoie si eu de un job care sa ma sustina financiar.

  Si am incercat, ca de pierdut nu aveam ce sa pierd. Oricum cand am ajuns acolo, am vazut ca-s o multime de fete de la mine de la facultate. Am pastrat secretul intre noi, desigur, dar e super sa fie atata lume cunoscuta la locul de munca, pentru ca ma simt mai ca acasa.

  In orice caz, chiar daca nu erau aceste fete aici, tot as fi putut sa ma simt ca acasa pentru ca personalul de la Heylux este super si n-ai cum sa nu iubesti sa lucrezi aici. Nu stiu nici eu de ce am acest sentiment de atasare fata de Heylux, dar il am.

  E o chestie familiara la acest studio, cum sa explic… toata lumea apreciaza acest studio si echipa de femei de aici, deja e un trend pentru studente sa lucreze aici. Si asta imi da o siguranta ca si cum… daca n-ar fi fost Heylux, n-as fi fost model de videochat niciodata.

  M-am angajat si pentru ca-mi trebuiau bani, dar si datorita faptului ca stiam sigur ca merg intr-un studio 100% profesionist si n-o sa am niciodata neintelegeri aici. Altfel nici n-as fi vrut sa aud de videochat, dar culmea ca in acest studio e placut videochatul.

  Pentru ca fetele castiga mereu bani si nu se plang de nimic. Machiaj zilnic avem, oferit de make-up artistele de aici, transport avem, liniste si confort avem, camere amenajate frumos avem, iar bonusuri uriase nici nu mai spun.

  Avem de toate, chiar si dorinta de a veni aici cu drag, ca nu exista zi plictisitoare sau fara succes la Heylux. Orice zi noua poate sa-mi aduca premii, bani multi, experiente noi si un sentiment fresh, ca si cum as fi ca noua. Iubesc sa lucrez aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img