More
  AcasăHeyluxAcum castig din videochat la Heylux cate 700 de lei zilnic

  Acum castig din videochat la Heylux cate 700 de lei zilnic

  A dat norocul peste mine, in sfarsit! Eu care ma gandeam ca trebuie sa astept luni de zile pana sa castig si eu sume mari de bani din videochat. Unele persoane imi mai spuneau ca sunt fete care au castigat mai greu bani si ca-s cazuri si cazuri, iar asta m-a descurajat. Chiar nici nu stiu de ce le-am ascultat, pentru ca la Heylux n-a fost niciodata vorba de faptul ca n-o sa castig bani.

  De cand m-am angajat la Heylux ca model, n-a fost zi in care sa nu castig macar ceva. Catusi de putin acolo, dar tot castigam. Efectiv, nu era zi in care sa fi plecat cu portofelul gol. Chestia misto este ca la Heylux imi primesc banutii castigati dupa fiecare tura de munca si asta ma ajuta mult.

  Sistemul de plata la zi de la Heylux ma ajuta sa castig mult

  E si-un fel de-a ma determina sa vreau sa castig mai mult. Ca atunci cand ma gandesc ca-mi primesc banii la sfarsit de tura, parca n-as vrea sa plec cu 100 de lei, parca as vrea mai mult de 300-400, normal. Asadar, sistemul acesta chiar este bun pentru mine, ca m-a ambitionat mereu.

  Si cat am… 4…5, cred ca 5 luni de cand lucrez la Heylux, deci nu ma asteptam la cine stie ce. Imi tot ziceam ca poate dupa vreun an o sa ajung sa castig si eu ca unele fete de la Heylux: 4000, 5000 de dolari lunar. Eh, si eu tinteam sus :)). Dar nu vedeam cat de bine ma descurcam.

  Adica, fii serioasa… Eu oricum castigam cam cate 290-350 de lei zilnic in acest studio. Ce, nu e bine si asa? Eu zic ca e super bine, ca nu lucrez nici de mult timp. Plus ca de o saptamana simt ca a dat norocul peste mine. O saptamana intreaga am castigat mai mult de 650 de lei zilnic.

  Intr-o saptamana de videochat, am castigat mai mult de 4.500 lei

  Absolut in fiecare zi am plecat cu aproximativ 700 de lei in mana, dupa doar 8-9 ore de videochat la Heylux. Vezi? Eu care eram pesimista si-mi spuneam ca imi va trebui mult timp si rabdare pana sa ajung unde au ajuns fetele de la studio. Dar uite ca se poate si altfel.

  Practic, intr-o saptamana, am castigat mai mult de 4.500 de lei :|. Intr-o saptamana. Tie iti vine sa crezi? Ca mie inca imi tremura picioarele cand ma gandesc =)). Domane, cine s-ar fi gandit ca tocmai eu o sa ajung sa castig in fiecare zi la Heylux cat salariul lunar al romanilor?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img