More
  AcasăPreziosa7 lucruri pe care să le eviți ca model de videochat

  7 lucruri pe care să le eviți ca model de videochat

  De obicei, când discuți cu un alt model despre videochat și îi ceri sfaturi, o să-ți spună ce face ea bine. Adică o să meargă pe partea pozitivă. De exemplu, că e ok să faci mai multe ore, să dai atenție membrilor, să te îmbraci cu lucruri de calitate etc.

  Sunt lucruri pe care ți le explică mai sistematic și complet trainerele de la Preziosa. Totuși, ele merg un pas mai departe. Îți atrag atenția și asupra lucrurilor pe care e bine să nu le faci. Că degeaba stai 10 ore online pe zi dacă, să zicem, ieși din cameră de 5 ori pe tură, să stai la țigară cu o colegă.

  În felul ăsta, îți fragmentezi programul și anulezi mare parte din efortul depus la program. Prin urmare, ca să ai succes, e bine să ai o listă de lucruri pe care să le faci și o listă de lucruri pe care să le eviți.

  Îți propun astăzi să vorbim despre „Lista Nu”. Ești pregătită? Hai să începem!

  1. Întârzii la program sau la machiaj

  Dacă întârzii la prima oră, îți dai peste cap tot programul. La fel, dacă întârzii la machiaj. Intri deja cu energie mai scăzută și îți pierzi elanul din start. 

  Cu cât ești mai constantă în ceea ce faci, cu atât ai mai mult de câștigat.

  1. Amâni shooting-urile foto/video

  Ca model de videochat, tu câștigi bani din propria imagine. Vinzi o iluzie, pe care o susții prin show-ul tău online, dar și prin multe poze și filme. Deci nu ezita să vii la shooting-uri atunci când te programează trainerele noastre. E spre binele tău, crede-mă!

  1. Schimbi des turele

  Dacă te muți tot timpul de pe o tură pe alta, nu mai ai cum să menții o bază stabilă de membri. Ei știau că te găsesc pe site într-un anumit interval orar, iar tu dispari brusc. La fel, dacă te muți de pe noapte pe dimineață sau invers, îți dai peste cap bioritmul. 

  Devii mai obosită, dispare energia. Menține deci constanța și în privința turelor!

  1. Lucrezi pe mai mult de 2 site-uri

  Modelele de videochat de succes de la Preziosa lucrează, de obicei, pe un singur site – LiveJasmin. În unele cazuri, mai adaugă unul, de preferință Flirt4Free. 

  Dacă tu nu te concentrezi și îți împrăștii atenția în mai multe părți, pe mai multe site-uri, de fapt pierzi per total. Încearcă să devii și tu model exclusivist sau să te limitezi la 2 site-uri.

  1. Îți aduci la job problemele de acasă

  Dacă te-ai certat iubi și vii supărată la program, s-a cam terminat ziua aia de lucru înainte de a începe. 

  Ajungi să stai bosumflată, te uiți tot timpul în telefon și nu faci bani. Încearcă să separi viața personală de job și o să-ți fie bine.

  1. Te enervezi repede dacă n-ai trafic

  Orice model de videochat cu experiență o să-ți spună că sunt zile și zile. Uneori e trafic de te simți copleșită, alteori intră foarte puțini membri la tine în cameră. Sau cel puțin așa ți se pare. 

  Dacă te enervezi și stai iritată online, omori și traficul care ți-a mai rămas. Încearcă să-ți revii și să obții maximum în acel moment, din ce este pe site. Mâine va fi sigur mai bine.

  1. Vii la job obosită după nopți pierdute

  E foarte bine că petreci. Că ești tânără și merită să-ți trăiești viața. Dar fă-o mai calculat. Dacă îi dai cu cocktail-uri și energizante până la 3 dimineața în club și la 5 jumate vii la studio, crezând că faci mulți bani, o să ai o surpriză. 

  Oricâte cafele ai bea, se vede oboseala pe fața ta și, după 3-4 ore, te lasă complet energia. Mergi în club când știi că a doua zi ai liber la studio și o să te distrezi la fel de bine, crede-mă!

  Astea sunt doar 7 sfaturi despre ce să eviți ca model. Pentru mai multe sfaturi despre cum să ai succes în videochat în Iași, te invit să discutăm direct la Preziosa. Trainerele și colegele noastre cu experiență de la studio vor fi mai mult decât bucuroase să îți dea recomandări.

  Tu ești isteață și o să înțelegi cât sunt de valoroase. Sunt convinsă 100% de asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img