More
  AcasăPreziosaVrei sa-ti spun cele 3 motive pentru care ai vrea sa ai...

  Vrei sa-ti spun cele 3 motive pentru care ai vrea sa ai un job in videochat la Preziosa?

  De cand ma stiu eu, n-am mai intalnit joburi atat de avantajoase precum este jobul de la Preziosa. Si-am incercat sa fac tot posibilul sa gasesc un job care macar sa se compare cu jobul din videochat de la Preziosa Iasi, dar nu am putut, efectiv. Ultima mea solutie ar fi fost sa fiu model de videochat la acest studio.

  Nu e ca si cum mi-am planuit sa lucrez aici, nu te gandi. A fost ceva intamplator, a fost ceva ce a trebuit sa fac, eventual. Dar chiar nu-mi pare rau, adica am ajuns sa cred ca Preziosa este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in ultimii ani. Eu nu voiam sa fiu model de videochat mai mult de gura alor mei.

  Parintii mei tot spuneau ca nu-s de acord cu fetele care fac acest lucru si cumva mi-era jena fata de ei, dar m-am gandit mai bine si mi-am zis asa: oricum nu locuiesc cu ei iar daca nu fac asta, n-o duc bine. Si nu acesta e interesul nostru in viata? Sa facem in asa fel s-o ducem cat mai bine?

  1. Ai o multime de servicii gratis la Preziosa

  Eu stiu ca acesta e interesul meu, nu stiu de-al tau. Si-ti dau si 3 motive pentru care si tu ai vrea sa lucrezi la Preziosa, unde sa castigi pana la 800 de lei zilnic din videochat.

  Primul ar fi serviciile de la studio. Prin asta, ma refer la un pachet complet, care vin cu un bonus de angajare. Mai exact, cand te angajezi la Preziosa, primesti un bonus in bani cash de pana la 12.000 lei si apoi te mai bucuri si de alte servicii, precum:

  • Training specializat in videochat
  • Make-up gratuit in fiecare zi, sedinte foto, sedinte video, schimbari de look, accesorii
  • Cursuri de limba engleza si franceza + suport tehnic 24 din 24
  • Transport zilnic gratis + cazare gratis primele doua luni

   

  1. Cele mai mari bonusuri din Iasi sunt la Preziosa

  Acesta ar fi fost primul motiv… Al doilea e simplu: bonusurile. Ca model de videochat la Preziosa, eu castig zilnic intre 300 si 800 de lei, insa ma mai bucur si de bonusuri saptamanale, care pot fi intre 300 si pana la o suma de 3.000 de lei!

   

  1. Ai un program de munca flexibil, facut dupa gustul tau

  Cu toate aceste servicii minunate, castiguri si bonusuri, te mai gandesti si la faptul ca-ti faci singura programul de munca, lucrezi cat vrei, cand vrei, oricum vrei. Orice prioritate am, eu ma ocup de ea, nu e ca si cum jobul de la Preziosa ma constrange. Sunt libera sa fac ce vreau. Eh, te-am convins ca-i un job perfect sau nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img