More
  AcasăHeyluxUnul din joburile preferate al iesencelor este videochatul la Heylux

  Unul din joburile preferate al iesencelor este videochatul la Heylux

  Iesencele au inteles de mult care este cel mai avantajos lucru in viata pentru ele si chiar au imbratisat acest lucru cu drag. Lumea nu mai e ca inainte, iar pentru a duce viata pe care o vor, iesencele stiu ca job mai ok decat videochatul la Heylux nu exista. Eu nu sunt ieseanca, dar pana si eu am inteles asta in momentul in care m-am mutat in Iasi.

  Imi doream mult prea multe lucruri pe care un job normal nu mi le putea aduce. Era practic imposibil. Si e greu sa locuiesti intr-un oras atat de frumos ca Iasiul si sa nu-ti faci planuri mari, sa nu-ti doresti anumite lucruri… practic, orasul acesta te face sa vrei multe de la viata, de la tine.

  Deja nu-mi mai conveneau salariile de pana la 2000 de lei (MAXIM), pe care le primeam la orice loc de munca paseam pragul. Deja era ca un sistem robotic, cand ma duceam la interviu auzeam eternele sume intre 1400 si 1800 de lei lunar, bla bla blaaa… deja ma saturasem.

  Plus orele acelea interminabile de munca de dimineata pana seara… oh! Sunt o persoana lenesa cand vine vorba de asta, niciodata nu mi-a placut sa ma las prada unui job unde stau de dimineata pana seara. Mai ales daca acel job nu-mi plateste decat strictul necesar.

  Pai ce-am facut, imi petrec jumatate de viata la un job ca sa-mi pot plati lumina in casa si mancarea?:))) pe bune, chiar asa am ajuns? Si distractiile, vacantele? Alea cui sa le las? Uite, vezi, aici intervine dorinta aia de care vorbeam. Aici o sa intelegi de ce iesencele prefera videochatul la Heylux in locul oricarui alt job din Iasi.

  In momentul in care eu am ajuns sa fiu model la Heylux, lucrurile s-au schimbat intr-un mod neasteptat pentru mine. Parca nu mai munceam doar sa-mi platesc necesitatile, ci munceam pentru a-mi trai viata. Un program de 8 ore pe zi, doua zile libere la alegere… ah, un vis devenit realitate!

  O sansa la un castig zilnic de pana la 2000 de lei, cum sa spun “nu” la asa ceva, cand eu ma topesc dupa asta? Cand am primit primii mei bani castigati la Heylux, am inteles instantaneu de ce iesencele iubesc acest job. Pentru ca vacantele, luxul, distractia si lucrurile rafinate au devenit o prioritate pentru mine.

  Caci acum pot spune ca sunt model de videochat la Heylux si ghici ce, MI LE PERMIT 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img