More
  AcasăHeyluxAi aflat ca la Heylux se ofera 400 de lei pentru interviul...

  Ai aflat ca la Heylux se ofera 400 de lei pentru interviul de amgajare in videochat?

  Mi se pare ceva fascinant ca inca mai exista angajatori care ofera sperante romancelor. Pana mai acum cativa ani, totul parea pierdut, sincera sa fiu, pentru ca abia isi gaseau joburi cei cu experienta multa in domeniu, daramite femeile. Voiam si noi, saracele, sa lucram si n-aveam unde, dar sperantele ne sunt redate de catre studiouri precum Heylux Iasi.

  Cel putin celor care gandesc ca mine, evident. Ca n-am sa afirm acum ca videochatul este pentru toata lumea, desigur, n-am de unde sa stiu ce placeri si ce gusturi au toate. Desi, ma gandesc ca toate iubesc banii, iar banii sunt cel mai important factor la Heylux, deoarece se castiga zilnic.

  Chiar daca am primit 400 lei la interviu la Heylux, ma angajam si fara ei!

  Asadar, nu vad de ce nu le-ar placea acest job tuturor, dar in fine, nu despre asta discutam. Poate in zilele noastre o sa ti se para un fel de mita sau un mod de a convinge angajatul sa aleaga o anume firma daca se ofera la interviu o anume suma de bani.

  Ceea ce e gresit, mai ales venind din partea celor de la Heylux Iasi, care au fost mereu 100% profesionisti in tot ce s-a putut. Chiar daca mie mi s-a oferit 400 de lei la interviul de la Heylux si tuturor fetelor care s-au angajat aici li s-au oferit, asta nu inseamna ca ne-a convins cu nimic.

  Noi eram deja convinse in momentul in care ni s-au dat banii, nu te gandi ca totul e chiar asa cum pare. Daca am ajuns pana in punctul in care sa mi se ofere plicul cu banii, inseamna ca ma decisesem deja sa fiu model de videochat la Heylux si banii mi s-au dat in semn de multumire.

  M-am angajat fiindca stiu cat se castiga aici in fiecare zi

  Din nou, chiar daca am acceptat sa ma angajez ca model de videochat la Heylux si am primit banii, nu te gandi ca eram obligata sa ma angajez neaparat. Daca ma razgandeam, nu era nicio problema dupa aceea. Dar gandeste-te asa: de ce sa ma razgandesc, cand am sansa sa lucrez in cele mai misto conditii de munca si castigul zilnic sa ajunga si la 20 de milioane?

  2000 de lei banii mei, in buzunar! Inca n-am ajuns la suma asta, dar mereu depasesc 400 de lei pe zi, asta e clar. Normal ca in aceste conditii, n-as avea de ce sa ma razgandesc. Dupa cum vezi, am avut libertatea de a alege tot ce mi-a placut la Heylux: programul, metoda de plata, cum sa muncesc, cand… Cum sa renunt la asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img