More
  AcasăHeyluxJobul la Heylux imi asigura zilnic transportul din Barnova

  Jobul la Heylux imi asigura zilnic transportul din Barnova

  Buna, tuturor! Numele meu este Daniela si dupa cum bine stiti de pe blog care este treaba, lucrez ca model de videochat la Heylux Iasi. M-am angajat acum cateva luni, dupa ce am inceput sa am probleme cu banii, dar trebuie sa spun ca sunt foarte multumita, din toate punctele de vedere.

  In primul rand pentru ca Heylux mi-a asigurat transportul zilnic, chiar de la inceput. Asta insemnand ca eu nu mai trebuia sa dau vreun bani pe autobuz, microbuz, tramvai, taxi sau altceva, pentru ca studioul mi-a pus la dispozitie soferite si masini care se ocupa de transportul meu in siguranta.

  Sunt dintr-o comuna din Iasi iar Heylux imi asigura transportul gratuit

  Partea asta e partea care m-a atras cel mai tare sa lucrez la Heylux, eu fiind din Barnova, o comuna de pe langa Iasi. Mi-era foarte dificil sa-mi gasesc un job bun in Iasi daca mai mereu intarziam din cauza navetei sau daca seara ajungeam tarziu acasa pentru ca nu prindeam autobuzul.

  E si vorba de siguranta si de mai multe lucruri, iar faptul ca Heylux mi-a asigurat acest lucru m-a facut sa apreciez foarte mult acest studio. Plus ca nu e singurul lucru care mi-a fost asigurat cu aceasta angajare in videochat la Heylux. Studioul doreste sa castig cat mai multi bani, iar asta inseamna ca ma ajuta cu make-up artiste profesioniste care se ocupa de aspectul meu in fiecare zi.

  Totodata, ma bucur si de training specializat, astfel ca invat tot ce trebuie sa stiu despre videochat si despre castiguri. Asta imi usureaza foarte mult munca, dar si cursurile gratis de limba engleza si franceza primite de la profesoarele angajate de Heylux. Mai pe scurt, tot ce-mi trebuie gasesc la Heylux fara nicio problema.

  Cei 310 lei pe care ii castig zilnic din videochat imi raman doar mie

  Eu numai castig bani zilnic aici si ma bucur de bonusuri in fiecare duminica, bonusuri pe care femeile de la Heylux m-au facut sa vad ca le merit din plin. Pentru ca inainte ma desconsideram, dar acum iubesc sa fac videochat aici si sa fiu recompensata mereu cu cate un castig uluitor.

  Momentan castig cate 315 lei la Heylux Iasi, dar este foarte bine, pentru ca inca sunt noua in acest domeniu. Zic ca e super bine in special pentru ca eu raman cu acesti bani in mana in fiecare zi. Adica nu trebuie sa-i impart pe transport sau alte lucruri, pentru ca mi le-a garantat deja Heylux.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img