More
  AcasăHeyluxDupa Lucky Studio am venit sa lucrez in videochat la Heylux

  Dupa Lucky Studio am venit sa lucrez in videochat la Heylux

  Eram model de videochat la Lucky Studio deja de 5 luni cand managera de acolo a venit si mi-a spus de noul studio, Heylux. La Lucky Studio castigam deja cate 440 de lei pe zi din videochat, dar eram multe fete in studio. De aceea cred ca s-a si deschis Heylux Iasi. Iar cand managera mi-a propus sa ma mut la Heylux, nu am ezitat.

  Mi-a zis ca e un studio nou, mai elegant, cu amenajari mai spectaculoase si cu altfel de conditii. Sa ne intelegem, nu e ca si cum la Lucky Studio nu erau deja niste conditii de munca super. Erau si inca sunt, doar ca acolo lucreaza deja un numar mare de fete.

  Lucky Studio si Heylux sunt conduse de aceeasi echipa de profesioniste

  Si voiam undeva unde totul e nou, voiam ceva care sa fie altfel. Ce pierdeam daca incercam? La urma urmei, ori Heylux ori Lucky Studio e tot aia, pentru ca sunt conduse de aceeasi echipa de femei. O echipa pe care o iubesc, de altfel, pentru ca fara ele eu n-as fi castigat zilnic 440 de lei la Lucky Studio.

  Gandeste-te ca 440 de lei este o suma pe care unii oameni o primesc in jumatate de luna, fiind chiar jumatate din salariu, iar eu ii pot castiga zilnic aici in studio. Cum sa fi refuzat asa ceva? Plus ca la Heylux am inceput sa castig chiar SI MAI MULT decat la Lucky Studio.

  Faza este ca la Heylux amenajarile sunt mai elegante decat la Lucky Studio. La Lucky toate amenajarile erau asa prietenoase, fix pe gustul meu, pentru ca eram timida la inceput. Dar devenind mai indrazneata, am inceput sa vreau mai mult lux, stralucire, eleganta. Si asa sunt amenajarile la Heylux, mai indraznete.

  La Heylux castig chiar si cate 560 de lei zilnic din videochat

  Bineinteles ca m-am simtit ca-n paradis cand am venit prima data sa vad cum arata camerele de logare de la Heylux. Si mi-am ales una pentru mine, evident. Una cu jacuzzi, tapet super misto, mobilier din piele si aparaturi tehnice super performante. Cred ca n-am fost nicicand mai fericita asa cum sunt de cand fac videochat.

  Adevarul este ca aici ma simt ca acasa, chiar daca nu multa lume poate intelege asta. Insa eu sunt fericita ca pot fi eu, atat la Lucky Studio, cat si la Heylux. Acum lucrez la Heylux si castig chiar si cate 560 de lei pe zi uneori. Crede-ma ca e mult. Poate asa suma intr-o singura zi nu ti se pare cine stie ce (desi mi-e greu sa cred), dar adunata la 21 de zile e MUUULT! Iubesc faptul ca Lucky Studio a deschis un studio precum Heylux.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img