More
  AcasăLucky StudioLucky Studio îmi oferă servicii excepționale în videochatul din Iași: transport şi...

  Lucky Studio îmi oferă servicii excepționale în videochatul din Iași: transport şi cazare gratuite

         Am mai întâlnit joburi care se ofereau să deconteze transportul, dar joburi precum cel de la Lucky Studio nu am mai văzut până acum. Nu numai că mi-au asigurat transportul, dar mi-au pus şoferiţe la dispoziţie care să mă transporte cu maşina! Nu trebuia să merg cu autobuzul la studio şi apoi să fac o grămadă de formalităţi pentru a-mi da banii înapoi. Videochatul Lucky Studio s-a ocupat să îmi asigure transportul într-un mod cât mai profesionist, cât şi cazarea. Asta pentru că nu eram din Iaşi.

  Prima dată am discutat cu Lucky Studio Iaşi pe internet, stabilind un interviu. Nu ştiam ce o să fac cu cazarea, dar am încercat totuşi să ajung la interviu să văd situaţia. După ce am văzut despre ce este vorba, am semnat contractul de model de videochat. Încă din prima lună, Lucky Studio mi-a oferit transport gratuit şi cazare timp de 2 luni.

  Cazarea mi-a fost garantată pe această durată pentru a avea timp şi banii necesari să îmi iau chirie. Mă bucur că Lucky Studio s-a interesat de mine şi nu m-a lăsat să mă descurc singură. Ar fi fost mult prea greu să mă descurc să găsesc o chirie şi să o şi plătesc, neştiind oraşul. Am mai aflat şi faptul că dacă deja aveam o locuinţă, transportul mi-ar fi fost asigurat oricum. În prima lună, oferă şansa fiecărei fete de a se acomoda şi de a vedea dacă îi place videochatul. Le oferea transport chiar dacă se decideau să nu mai lucreze după o lună. Este extraordinar să văd câtă grijă dăruieşte Lucky Studio tuturor acestor fete. Este o mare dovadă a respectului cu care tratează fiecare model, indiferent de situaţie.

  Nu a fost o simplă promisiune făcută, aşa cum se întâmplă deseori. Chiar din prima zi, o maşină mă aştepta în faţa vilei pentru a mă duce la studio. Tot aceeaşi maşină era şi la sfârşitul turei mele, care mă aştepta să mă ducă acasă. Şi asta s-a întâmplat şi în zilele următoare, până în ziua de astăzi.

  Iar şederea mea la vila timp de 2 luni a fost … de vis! O vilă atât de luxoasă, cu atâtea condiţii, în care aveam propria mea cameră. Nu aveam de ce să îmi fac griji, aveam tot confortul şi tot timpul din lume pentru a-mi găsi propria locuinţă. Cu Lucky Studio care mă ajută să am câştiguri peste 450 de lei zilnic, cum ar putea fi altfel? După cele două luni de cazare, puteam rămâne la vilă plătind câte 100 de euro pe lună. M-am decis, aşadar, să nu mai caut locuinţă şi să rămân acolo. În fond, banii aceia îi făceam într-o singură zi, iar la vilă se aflau fete de excepţie care mi-au devenit prietene. Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img