More
  AcasăLucky StudioCine crezi ca poate egala Lucky Studio, cu bonusurile de mii de...

  Cine crezi ca poate egala Lucky Studio, cu bonusurile de mii de euro oferite?

  Or mai fi studiouri bune, dar studiouri care sa egaleze vreodata Lucky Studio, niciodata. Asta e parerea mea sincera, desigur, poate n-o fi asa in conceptia altor modele de videochat, insa dupa experientele mele trecute, n-as gasi studio mai bun decat Lucky Studio Iasi. Are tot ce ii trebuie pentru a se numi studio profesionist.

  De la cea mai buna echipa de femei, pana la suport tehnic 24/24, training specializat pe care-l ofera modelelor cu meeting-uri la Praga, cursuri pentru fetele care nu stiu limba engleza, sedinte gratuite de make-up in fiecare zi de munca, transport+cazare gratuite, accesorii, sedinte foto/video, sedinte de schimbare de look siiii lista poate continua.

  Lucky Studio se poate lauda cu sute de avantaje pe care nimeni nu le are

  Acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care Lucky Studio le pune la dispozitie, pe langa atmosfera super frumoasa de la studio, mediul de munca foarte curat, aparaturile ultra moderne, camerele amenajate cu stil si linistea deplina de care au parte fetele, alaturi de libertate, respect, corectitudine, discretie si LEGALITATE.

  Cate studiouri se pot lauda cu aceste lucruri? SAU cate studiouri se pot lauda ca ofera bonusuri de mii de euro modelelor, asa cum se lauda Lucky Studio? De fapt, nu doar se lauda, ci chiar ofera! Ca sunt multe care se “lauda” dar nu ofera.

  Insa nu este si cazul studioului acesta. Orice se promite la acest studio, se primeste. La interviu mi s-a dat chiar si o suma de 600 de lei care sa-mi arate cat de recunoscatori sunt cei de la Lucky Studio pentru ca am ales sa ma angajez aici.

  Iar pentru semnarea contractului, Lucky Studio dispune de bonusuri de angajare de la 1000 de lei pana la 12600 de lei cash, depinzand de durata contractului de munca aleasa. Bineinteles ca toate fetele aleg perioada cea mai mare, pentru bonusul cel mai mare.

  Se vede ca Lucky incearca sa ajute prin bonusurile mari oferite

  E de ajutor acest bonus, ca si comisionul de 80% oferit de studio in primele doua luni, care ajuta modelele sa-si rezolve problemele cu banii. Stii ce altceva mai e de ajutor? Bonusul saptamanal pe care Lucky Studio l-a abordat de cativa ani incoace: pentru fiecare castig saptamanal se calculeaza un bonus care incepe de la 60 si ajunge la 7200 de lei.

  Desigur, majoritatea fetelor primesc peste 500 de lei bonus, asta insemnand ca au castiguri saptamanale mari.

  Orice ar fi, eu n-as mai alege altceva in afara de Lucky Studio. Am fost si-n alte studiouri, dar linistea pe care o am aici n-o gasesc nicaieri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img