More
  AcasăHeyluxHeylux e singurul studio care ofera 2700 lei daca ai cel mai...

  Heylux e singurul studio care ofera 2700 lei daca ai cel mai mare castig pe tura ta

  Unicul studio care a aratat de mai multe ori la rand ca poate sa-i aduca unei fete castigurile vietii sale este si va fi Heylux Iasi. In vreme ce alte studiouri se pierd in minciunile lor si inventeaza tot felul de povesti pe site-urile lor de prezentare, spunand ca vor oferi nu stiu ce premii inexistente, la Heylux o fata chiar beneficiaza de premii si bonusuri!

  Pe bune, vorbesc serios! Deci sa nu ma misc de aici daca e vrajeala ce-ti spun, chiar e pe bune tot ce scrie pe site-ul de la Heylux. Daca intri si citesti cu atentie, te vei lamuri si-mi vei da dreptate. O singura zi e de ajuns sa vii sa lucrezi aici de proba, sa vezi ca nu mint.

  Ca poti face si asta, poti lucra o zi, doua de proba sa vezi cum e videochat Iasi la Heylux. Si vei primi si banii castigati, daca o sa castigi. Deci iti zic eu, studio mai misto ca acesta n-ai sa gasesti. In primul rand acestia sunt pe bune cand zic ca lucreaza doar fete aici, nu e vrajeala.

  La Heylux bonusurile si castigurile mari sunt reale 100%

  Ai sa vii si o sa vezi doar urma de fete, nimic altceva, asa ca o sa te simti in largul tau. Nimeni nu te deranjeaza, nimeni nu-ti zice nici da-te mai incolo. E o chestie asa, cum sa zic, benefica pentru fete, pentru femei, ca e o atmosfera placuta in care esti libera sa faci cum iti place tie.

  N-am vazut pana acum sa mi se promita ceva la Heylux si sa nu se intample, sincer iti zic. Sunt atat de ahtiata sa-ti arat asta pentru ca stiu cum este sa fii pacalita, cum este sa ti se spuna ca vei primi nu stiu ce bonus si apoi te trezesti ca nu primesti nici bonusul si ti se mai scade si din castiguri.

  Lasa ca stiu eu… macar la Heylux toata lumea e onesta, toti sunt sinceri si draguti cu tine si nu ti se fac promisiuni desarte. Daca mi se promite un bonus de angajare de 130 de milioane cash, atunci il voi primi, tata, nu ma ia nimeni cu minciuni aici, ca nu e frumos.

  Daca am castigul cel mai mare de pe tura mea, primesc 2700 lei premiu

  Uite, dovada vie e faptul ca Heylux ofera si 2700 de lei fetei care are cel mai mare castig de pe tura sa. Si pentru cea de pe locul 2 la fel, dar si locul 3 va primi un premiu. Sunt 3 ture de videochat la Heylux, asta inseamna ca pe prima tura, 3 fete vor primi bani, pe a doua la fel, si pe a treia la fel.

  Zi cate studiouri fac asta? Stii bine ca mai niciunul…

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img