More
  AcasăHeyluxHeylux chiar e studioul care da cele mai mari premii in bani

  Heylux chiar e studioul care da cele mai mari premii in bani

  Pana acum n-am mai intalnit studiouri precum Heylux, care sa ofere pe langa castigurile deja mari in videochat alte premii si bonusuri in bani. Multe studiouri considera ca e de ajuns sa le dea fetelor 50% din castigurile lor, ca nu mai este nevoie sa le mai si premieze.

  Ei au impresia ca acei 50% le ajung, dar depinde si de castigurile lor, ca nu mereu sunt mari. Iar in timp ce asta se intampla, pana si bonusurile oferite saptamanal de Heylux sunt mai mari decat castigurile pe care le au multe fete in alte studiouri. Si repet, nu e din vina lor, ci din vina studioului.

  In doar 8 ore la Heylux un model castiga cat altele in zile intregi la alte studiouri

  Ca daca si-ar da studioul interesul asa cum isi da echipa de la Heylux pentru mine si celelalte fete, iti garantez ca ar avea castiguri foarte mari. Se vede si diferenta intre studiouri: la Heylux se castiga zilnic bani si nu e vorba de 100 de lei, ci de sume de la 400 pana la 2000 de lei in 8 ore.

  Iar la alte studiouri cum e? probabil se chinuie fetele sa castige 100 de dolari intr-o zi, pe care ii impart cu studioul. Deci 200 de lei amarati abia castigati de acele fete. Eu n-am castigat niciodata doar 200 de lei la Heylux, sincera sa fiu, si nici n-am de gand sa am zile atat de proaste.

  Pentru ca echipa imi pune tot ce-mi trebuie la dispozitie, de ce as avea castiguri mici cand e imposibil sa se intample asta cu tot ajutorul primit de la studio: make-up gratuit, cursuri de limba engleza, accesorii pentru videochat, haine, sedinte de infrumusetare, sedinte foto si video in permanenta, training specializat si multe altele.

  Beneficiile de la Heylux sunt dublate de premii fabuloase

  Cum as putea sa nu castig multi bani avand in vedere ca Heylux e atat de bun in ceea ce face si-si ajuta modelele in permanenta? Ar fi stupid din partea mea sa nu profit de toate aceste avantaje si sa ma indrept catre castiguri de milioane.

  Oricum, dupa cum am spus mai sus, castigurile mele nu raman asa, uneori sunt dublate de bonusuri sau chiar si premii. Eu nu am auzit sa existe studiouri care macar sa ofere pe bune bonusul de angajare, care cica este oferit de toate, iar la Heylux e de 14.000 de lei cash, cel mai mare bonus.

  Nu m-as astepta ca alte studiouri sa ofere bonusurile saptamanale de pana la 9000 de lei ca la Heylux, cand nici un amarat de bonus de angajare nu pot oferi. Si fara indoiala nu mai exista studio care sa ofere unui model care a avut cele mai multe castiguri de pe tura ei dintr-o zi o suma de 2700 de lei drept premiu. Tu ai mai auzit?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img