More
  AcasăPreziosaO noua zi la Preziosa e o zi in care plec acasa...

  O noua zi la Preziosa e o zi in care plec acasa cu 210 dolari in portofel

   

  Pentru alte persoane o noua zi de munca poate insemna o zi de oroare, dar pentru mine o noua zi la Preziosa este o zi in care stiu ca voi pleca acasa cu o multime de bani, bine dispusa, cu chef de viata si fara nicio remuscare, pentru ca am viata perfecta. Cred ca acesta e cel mai corect mod de a trai : fara regrete.

  Daca as intreba vreo 100 de romani pe strada care isi iubeste viata in totalitate, fara sa regrete niciun lucru din ea, nu stiu cate raspunsuri pozitive vor fi. Insa stiu ca eu n-am cum sa-mi regret jobul de la Preziosa nici in 100 de ani, pentru ca este primul job care imi da starea asta de bine si care ma face sa ma simt ca fiecare zi este o zi care a fost productiva financiar si emotional.

  Nu sunt genul de fata care sa treaca prin viata facand un lucru doar pentru ca trebuie facut. Nu as face asta niciodata, pentru ca atunci nimic nu ar mai avea rost. Prefer sa imi petrec zilele cat mai frumos posibil, sa stiu ca fiecare din aceste zile mi-a adus ceva, ca m-a facut sa simt ceva.

  Cred in acest job mai mult decat cred in mine

  Pentru ca daca m-as trezi dimineata sa ma duc in sila la munca si as astepta toata ziua sa plec acasa, obosita si mohorata, as prefera sa nu mai traiesc. Ca si-asa, ori ca-s suparata toata ziua, ori ca nu exist, care e diferenta? Nu stiu cine a inventat joburile acestea de nimic din Romania, dar totul e in scadere in tara asta.

  Noroc de joburi ca acestea de la Preziosa, ca altfel toate femeile ar fi pierdute. Macar cu acest job putem sa vedem si noi viata in culori, nu doar negru. Vorbind la modul cel mai serios, cate fete din Iasi sau din tara pot spune ca pleaca la munca atunci cand vor, vin acasa tot la fel si se trezesc cu 210 dolari in portofel?

  Preziosa ma face sa ma simt super in fiecare zi

  Oare sunt multe norocoase care sa poata castiga peste 800 de lei intr-o zi, sa spuna ca acea zi le-a fost productiva din toate punctele de vedere, ca sunt incantate cu viata lor perfecta si nu regreta nimic? Daca n-ai genul acesta de viata, n-ai nimic. Ideea vietii este s-o traiesti.

  Si Preziosa ma ajuta sa traiesc zi de zi. Chiar daca iti pare absurd, acesti 210 doalri castigati atat de usor din videochat la Preziosa chiar ma ajuta sa-mi schimb viata in bine. Ma ajuta sa vad un alt orizont, frumos si diferit de cel in care traiesc cu totii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img