More
  AcasăJob-ul meuLa Lucky Studio, toți banii îmi sunt plătiți la zi

  La Lucky Studio, toți banii îmi sunt plătiți la zi

  Adoptarea unui sistem de plată la zi este motivul pentru care sunt cea mai mulţumită angajată de la Lucky Studio. Cea mai mare motivaţie a celor peste 120 de modele de la cel mai bun studio de videochat din ţară este acest mod de salarizare. Tocmai de aceea a fost şi nominalizat cel mai bun, pentru că pune bunăstarea modelelor pe primul loc.

  Toate lucrurile care se întâmplă la Lucky Studio au loc strict pentru a aduce confort atât mie, cât şi tuturor fetelor. Lucky Studio Iaşi este singurul studio care doreşte ca angajatele sale să se simtă ca acasă, să se simtă libere şi să lucreze în confort. Pentru aceasta mi s-a dăruit posibilitatea de a alege un program după bunul meu plac. Pentru a fi cât mai relaxată şi pentru a avea cât mai multă energie, pot alege câte zile şi ore lucrez. Indiferent de situaţie, este doar decizia mea şi pot să mă răzgândesc oricând. Nimic nu este bătut în cuie. La fel cum pot schimba programul, pot schimba şi camerele şi contractul.

  O asemenea libertate nu am găsit nicăieri, nici măcar acasă. Pot veni când vreau şi pot pleca la fel. Iar atunci când vin şi plec, Lucky Studio se asigură că am o şoferiţă care mă conduce cu maşina. Totodată, cele mai profesioniste fete se asigură că sunt machiată şi coafată de fiecare dată când intru pe tură. Nici accesoriile nu lipsesc niciodată. Echipa cea mai specializată se ocupă de training-ul meu, şi am la dispoziţia mea profesoare. Pentru a putea fi cât mai profesionistă, profesoarele mă ajută să învăţ limba engleză şi franceză la perfecţie.

  Pentru aceste lucruri eu nu am făcut absolut nimic, ci Lucky Studio mi le garantează automat la semnarea contractului. Nu am mai văzut un aşa job, unde grijile să fie ale managarei şi eu doar să mă distrez. Dar nici că aş renunţa vreodată la această distracţie.

  Această distracţie a mea alături de Lucky Studio îmi este recompensată cu câte 450-480 de lei pe zi. Astfel că, salariul meu depăşeşte 8.000 de lei lunar. Nu ştiu cum ţi se pare ţie, dar eu încă am impresia că visez. Am toată intimitatea, propriul program şi propria cameră, discreţie, corectitudine, legalitate şi o mulţime de bani! În doar câţiva ani, am devenit bogată şi acesta poate fi numai meritul celor de la Lucky Studio. Fără existenţa acestui studio, nu m-aş fi realizat niciodată.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img