More
  AcasăBeneficii Lucky StudioLucky Studio – locul care transformă visele în realitate

  Lucky Studio – locul care transformă visele în realitate

  Bianca este din Mureş şi a venit să studieze Relaţii Publice în Iaşi. Pe lângă școală, visul ei era să aibă o sursă stabilă de venituri prin care să îşi satisfacă „mofturile” pe care le are orice femeie. În momentul în care rostesc cuvântul „mofturi” mă refer la faptul că şi Bianca, la fel ca orice altă femeie, visa să aibă o viaţă liniştită, să îşi poată permite cel puţin un concediu pe an sau să meargă la salonul de înfrumuseţare pentru o sesiune de răsfăţ, la un anumit interval de timp. La aceste lucruri minore visează orice femeie. Nefericirea face ca situaţia materială şi salariile din România să nu permită toate aceste lucruri.

  Bianca credea că venind la Iaşi la studii îşi va găsi foarte repede un loc de muncă în domeniu. Aşa ar fi putut să se realizeze şi să înceapă să îşi construiască propria viaţă. După zeci de CV-uri depuse, fără vreun rezultat concret, Bianca a zis că ar fi mai bine să renunţe, în încercarea de a căuta altceva într-un alt domeniu. A aflat de Lucky Studio. Prietenele ei discutau în fiecare zi despre un aşa zis „Paradis al femeilor” căruia nu îi găsea definiţia. A decis să meargă la Lucky Studio pentru a afla cât mai multe despre acest studio de videochat.  Cu alte cuvinte pentru Bianca, Lucky Studio era o curiozitate care trebuia să fie descoperită în amănunt.

  „Am mers la Lucky Studio din pură curiozitate şi nu neapărat pentru a mă angaja. A fost alegerea mea şi am considerat că o vizită la Lucky Studio poate fi o experienţă din care aş putea să învăţ ceva. Aşa a şi fost. Am discutat cu Claudia, care este o tipă super tare. M-a marcat disponibilitatea şi amabilitatea cu care m-a tratat, deşi spusesem încă de la început că nu intenţionez să fiu model de videochat. Mi-a prezentat avantajele job-ului şi studioul. Trebuie să recunosc că toate propunerile erau mai mult decât tentante.

  După aproximativ o lună, după ce am mai depus câteva CV-uri, fără urmă de rezultat, am decis să o sun pe Claudia. Simţeam că Lucky Studio este cea mai bună variantă pentru a ieşi din încurcături, datorii mai ales. Sunt model de videochat la Lucky Studio de 3 luni şi pot să spun că acest studio a fost şi este în continuare un prieten de nădejde.” Bianca, 24 ani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img