More
  AcasăHeyluxIn doar 7 ore lucrate azi la Heylux am castigat o multime...

  In doar 7 ore lucrate azi la Heylux am castigat o multime de bani!

  Aparent, fiecare minut si fiecare ora conteaza foarte mult in castigarea banilor in videochat la Heylux. Ideea este ca de cand am inceput sa devin mai perseverenta si respect un anume program de munca (stabilit de mine), castigurile se observa altfel. Pana si 10 minute in plus la Heylux inseamna bani pentru mine.

  Inainte nu dadeam atat de multa importanta, desi sunt model de videochat de 6 luni de zile deja. Aveam impresia ca daca e sa nu castig, asa a fost sa fie. Dar nu, daca nu castigam intr-o zi, era numai din cauza ca eu nu faceam nimic ca sa castig. In plus ne place sa vorbim despre orice, mai ales masini.

  Fiecare minut inseamna bani din videochat la Heylux

  angajare heylux
  angajare heylux

  Pentru ca la Heylux am toate conditiile de munca in care pot castiga bani, trebuie doar sa vreau. Eu imi stabileam singura un program de munca la Heylux, insa recunosc ca eram putin fara cuvant. Adica ba mi-era lene sa ma trezesc dimineata, ba nu stiu ce si nu ma duceam la munca.

  Ei, si fiindca nu ma duceam, admiratorii online considerau ca nu pot avea baza pe mine ca nu ma gaseau mai niciodata online. Cei de la studio nu mi-au zis nimic, iti dai seama, sunt libera sa fac ce vreau. Dar nu aveam destule ore online si castigam doar cate 200-250 de lei zilnic.

  Acum o sa spui ca si-asa e super bine, ca multa lume nici atat nu castiga. Si ai dreptate, e bine, dar cand stiu ca pot mai mult, de ce sa n-o fac? Si mi-am stabilit eu un program de munca pe 5 zile, am ales de luni pana vineri si week-endul liber. Am inceput sa vin la munca, fara sa mai lipsesc si incepusem sa fac ore online.

  Am castigat 300 de dolari intr-o singura tura de munca!

  angajare heylux
  angajare heylux

  Si care crezi ca au fost roadele? Ghici! Astazi am castigat 300 de dolari pentru faptul ca incepusem sa stau mai mult online si ma tineam de treaba. De fapt, ce mare treaba poate fi in 7 ore? Pentru ca doar 7-8 ore lucrez pe zi la Heylux, iar eu zic ca e foarte foarte bine si-asa!

  Cum crezi ca s-a intamplat asta? Datorita faptului ca incepusem sa iau jobul de la Heylux in serios, azi am avut toata ziua numai privaturi (chaturi platite pe minut), iar in 7 ore normal ca s-au adunat o multime de bani. 300 de dolari, mai exact. Ehhhh, asa da, asa zic si eu castig!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img