More
  AcasăLucky StudioIn doua saptamani de job la Lucky Studio castig 4.600 lei. Afla...

  In doua saptamani de job la Lucky Studio castig 4.600 lei. Afla si tu cum!

  Modul in care eu castig la fiecare doua saptamani cam cate 4.600 de lei la Lucky Studio este foarte simplu si orice fata de varsta mea (sau de orice alta varsta peste 18 ani) il poate face. Fiindca este vorba de videochat, este accesibil si usor pentru toate iesencele, asa ca nu-s singura care poate castiga banii acestia.

  Eu sunt printre modelele care castiga cat de cat… cum sa spun… mediu, nici prea putin, nici prea mult, cam asa castig eu la Lucky Studio. Sper ca nu te gandeai ca acesta e maximul pe care un model il poate castiga la studio :)). Ti-am zis, sunt printre fetele care au castiguri medii.

  Sunt fete care castiga si mai mult decat mine la Lucky Studio

  Pentru ca sunt modele care au si peste 10.000 de lei lunar la Lucky Studio, poate si mai mult. Depinde de experienta fiecareia, de scopurile pe care le are si asa mai departe. Eu, spre exemplu, ma multumesc cu ce am acum. Cand o sa vreau sa castig mai mult, o sa muncesc mai mult.

  Insa, momentan este ok asa cum este. Deoarece am mai mult de 8.000 de lei in fiecare luna si mi-e de ajuns, n-am cine stie ce planuri marete de indeplinit. Ba chiar pot spune ca duc o viata de lux cu banii acestia. Pentru mine, 8.000 de lei lunar inseamna lux, pentru ca nu mai pot spune ca imi lipseste ceva.

  Sunt lucruri pe care mi le doresc si pe care le obtin, pur si simplu. Nu stau prea mult la discutii, ca o singura viata am si vreau sa traiesc, iar daca banii pe care ii castig la Lucky Studio imi permit sa fac asta, de ce nu? Mai bine ma bucur de viata cat inca traiesc, zic eu :)). Decat sa muncesc o viata si sa nu ma bucur de nimic.

  Datorita bonusurilor mari, pot avea eu peste 4.600 lei la 2 saptamani

  In fine, spuneam de modul in care castig eu 4.600 de lei la fiecare doua saptamani. Pai uite asa: in fiecare saptamana (adica in 5 zile de videochat, a cate 8 ore pe zi) castig cate 2.000 de lei, mai mult sau mai putin. Daca depasesc 2.000 de lei pe saptamana, Lucky Studio ma premiaza cu inca un bonus de 300 de lei.

  Asta inseamna 2.300 de lei, iar la doua saptamani inseamna 4.600 de lei, asta datorita sistemului de plata de la studio si al bonusurilor. Iar modul de-a castiga bani n-a fost niciodata mai simplu decat la Lucky Studio: e fix ca statul acasa pe Skype, doar ca-s platita de data asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img