More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio- jobul meu în videochat cu 5.000 de lei săptămânal

  Lucky Studio- jobul meu în videochat cu 5.000 de lei săptămânal

   

   

         Astăzi vom vorbi despre un lucru total opus cu realitatea din zilele noastre, şi anume Lucky Studio Iaşi. În acest loc, eu am parte de un job care îmi oferă zilnic 1.000 de lei, nu lunar. Am săptămânal 5.000 de lei, nu 250 de lei. Primesc bonusuri de până la 3.000 de lei, nu 30-40 de lei pentru “efortul depus”. Şi, în final, am lunar un salariu de peste 6.000 de lei, nu 900 sau 1.000 de lei.

  Nu numai că este total opus tuturor regulilor aplicate în societatea noastră, dar este şi cel mai benefic job pentru toate femeile din ţară. Iar eu nu a trebuit decât să am răbdare şi să lucrez cel puţin un an la Lucky Studio pentru asta. Experienţa unui an de zile mi-a adus venituri de 32.000 de lei lunar. Cum sună asta? 32.000 lei lunar nu aş fi câştigat nici într-un an, doi la celelalte joburi. Din toate punctele de vedere, orice femeie se poate împlini la Lucky Studio.

  Videochat la cele mai înalte standarde cu Lucky Studio

            Este bine ştiut deja faptul că videochatul este avantajos pentru orice femeie doreşte să îşi depăşească situaţia financiară. Dar, pentru că videochatul să fie în total avantajos, eu am ales Lucky Studio, pentru că este cel mai profesionist studio din ţară. Am ştiut de la început ca o să am câştiguri de excepţie la studio, de aceea am semnat contractul cu ei. Însă, nu mă aşteptam să am venituri atât de mari şi atât de repede, fără să fac prea mari eforturi. Dar asta a fost doar o altă dovadă a legalităţii, respectului, corectitudinii şi profesionalismului cu care Lucky Studio m-a primit ca model de videochat.

  Mi s-au pus la dispoziţie condiţii impecabile, de la atmosfera şi mediul de muncă primitoare, până la interioare amenajate într-un stil clasic, unic şi autentic. Aspectul roial pe care îl au camerele la Lucky Studio este un avantaj pentru câştigurile modelelor. Totodată, aparatura de ultimă generaţie care funcţionează la perfecţie este un factor important în câştiguri, cât şi dotările cu care sunt dispuse toate camerele.

  Într-un studio de videochat atât de luxos, cu toate actele în regulă, eu am făcut videochat în linişte şi pace, timp de mai bine de un an. Mereu mă aflam în aceeaşi cameră şi aceeaşi tură, deşi le puteam schimba, nu îmi doream. Pentru că am avut parte de cel mai bun training Lucky Studio, am atras cei mai buni şi bogaţi admiratori, care cheltuiau sume imense. Datorită acestora şi datorită lui Lucky Studio, mă bucur de peste 1.000 de lei zilnic, aşa cum am spus şi mai sus.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img