More
  AcasăLucky StudioLucky Studio- cum am obţinut 6.250 lei dintr-o semnătură

  Lucky Studio- cum am obţinut 6.250 lei dintr-o semnătură

         Cat de valoroasă te consideri la jobul actual? Sau mai bine spus, cât de mult te preţuiesc firma şi angajatorul la care lucrezi? Te preţuiesc îndeajuns încât să ştie că prezenţa ta este atât de esenţială încât meriţi 6.250 lei bonus de angajare? Dacă face asta, atunci eu nu voi mai contesta niciodată “corectitudinea” angajatorilor de astăzi.

  Însă, din păcate, am dreptate. Totuşi, cu toate acestea, există un loc în ţara noastră unde este posibil tot ce am menţionat eu mai sus. Pe lângă bonusul de angajare, acest loc oferă un job cu venituri de peste 6.000 de lei lunar. Te atrage?

  Câştigă un viitor de succes cu Lucky Studio

            Un contract de 2 ani la Lucky Studio mi-a adus un Pachet Bonus de angajare în valoare de 26.530 de lei. Acest pachet a conţinut un bonus de angajare în valoare de 6.250 de lei primiţi după 30 de zile lucrate la Lucky Studio şi 20.280 de lei investiţi în servicii de înfrumuseţare şi de siguranţă pentru mine.

  Pe scurt, Lucky Studio s-a ocupat de machiajul, coafura, manichiura, pedichiura şi look-ul meu timp de 2 ani. Mi-a asigurat pe gratis aceste servicii, fără a mai fi nevoită să frecventez saloanele şi să cheltui sume mari de bani. Totodată, mi-a dăruit siguranţă prin asigurarea transportului cu maşini de lux, de acasă până la studio şi înapoi.

  Pentru că nu ştiam destul de bine engleza, mi s-au pus la dispoziţie şi profesoare care să mă ajute să mă perfecţionez, Lucky Studio dispunând de cursuri gratis. Educaţia modelelor este foarte importantă pentru studio, tocmai de aceea se ocupă în detaliu de aceasta. Şi training-ul specializat în sedii din Praga este menit educaţiei modelelor, care nu învaţă doar lucruri despre videochat, dar şi cum să ţină piept vieţii.

  Mediul format numai din personal feminin şi condiţiile de lux oferite de Lucky Studio au fost un alt prilej pentru câştigurile mari. Aşadar, profitând de toate aceste beneficii, eu mi-am început cariera alături de Lucky Studio. Prin câştiguri care depăşesc 6.800 de lei lunar, chiar pot spune că am o carieră. De-abia acum ştiu că mă îndrept către un viitor strălucit, pentru că am un salariu de 10 ori mai mare decât la vechiul job.

  Este foarte simplu pentru o femeie să aibă un venit foarte mare, aşa cum şi-l doreşte. Cu Lucky Studio nimic nu este greu, trebuie doar să vrei să faci o schimbare în viaţa ta iar Lucky Studio te va ajuta să ajungi în topul celor mai mari câştiguri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img