More
  AcasăPreziosaCum este videochatul in Iasi la Preziosa

  Cum este videochatul in Iasi la Preziosa

  In afara de banii multi care pot fi castigati intr-un studio precum Preziosa Iasi, mai sunt multe lucruri care trebuiesc luate in considerare si apreciate la fel de mult. Fetele nu se mai gandesc la asta si fug doar dupa bani, dar banii oricum se castiga daca esti alaturi de un studio profesionist, care te ajuta. Deci, nu asta conteaza.

  Atunci cand vrei o cariera din asta, cand vrei sa castigi multi bani, pe termen lung, nu doar asta conteaza. Bineinteles ca sunt fete care nu vor sa lucreze decat cateva luni ca model de videochat, dar pentru fetele ca mine, care vor o situatie financiara mai buna pe termen lung, e mai diferit.

  Comisionul de la Preziosa ajunge si la 80%

  Eu tin cont si de alte lucruri, nu doar de comisionul sau de bonusurile pe care le pot primi intr-un studio ca Preziosa, care oricum sunt mari. Comisionul e de 50% si poate ajunge si la 80%, iar bonusurile sunt cele mai mari din tara, cu sansa de a primi pana la 3000 de lei saptamanal. Asadar, nu de asta imi fac eu griji.

  Hai sa-ti spun cum e sa fiu model de videochat la Preziosa si-o sa intelegi. Daca esti model de videochat la alt studio sau ai vrea sa fii, spune-mi… Tie ti s-ar oferi acolo cate o sedinta de make-up de fiecare data cand te prezinti la munca la studio? Pentru ca eu, cu 30 de minute inainte de a intra in camera de logare, am parte de o sedinta de make-up.

  Cu totii stim cat de costisitoare sunt sedintele de make-up, si totusi eu am parte de asta gratis la Preziosa Iasi. Totodata, inainte trebuia sa ma trezesc cu noaptea in cap, sa cumpar bilete de autobuz, sa fug dupa autobuz sa-l prind si asa mai departe. La Preziosa ghici ce! O masina vine si se ocupa cu transportul meu in fiecare zi, de acasa la studio si inapoi. Gata cu fugitul si cumparatul biletelor, totul e gratis cu Preziosa.

  Toate fetele ar vrea sa castige 1.600 dolari in conditiile de la Preziosa

  Mai mult de atat, nu stiu cum e la alte studiouri, dar stiu sigur ca atunci cand ajung la Preziosa, pot face tot ce vreau eu. Cand intru la studio, pot manca sau pot bea ceva, ma pot relaxa, pot lua o pauza, pot sa vorbesc cu fetele, nu ma grabeste nimeni la munca.

  In camera de logare ascult ce muzica doresc, cu admiratorii online ma comport cum doresc si e totul la decizia mea, e un mediu foarte relaxant. Daca am o problema, pot pleca oricand, sau daca vreau sa schimb programul sau camera, o fac. Tot ajutorul pe care-l vreau il am din partea fetelor de la Preziosa. Asta, plus banii pe care toate si i-ar dori, de peste 1.600 dolari lunar. Eh, ce mai spui acum?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img