More
  AcasăPreziosaPreziosa e studioul de videochat din Iași care ajută mămicile

  Preziosa e studioul de videochat din Iași care ajută mămicile

  Dacă ești mămică și vrei să câștigi bani din videochat în Iași, Preziosa e ideal pentru tine. Pentru câteva motive foarte simple. Suntem un studio 100% feminin. Iar multe dintre trainerele și modelele Preziosa sunt și ele mame. Așa că știm perfect ce înseamnă să ai responsabilități față de copii. Prioritățile se schimbă, cei mici trec pe primul loc. Iar tu trebuie să găsești soluții ca să le oferi condiții cât mai bune.

  Ai timp să-ți crești copilul

  Ca mamă care dorește binele copilului ei, Preziosa e locul perfect pentru tine. La alte joburi ar trebui să lucrezi foarte multe ore pe salariul minim. Și ar fi foarte greu să vă descurcați. În schimb, la Preziosa lucrezi doar 8 ore pe zi, cu 2 zile libere pe săptămână. Iar programul tău e flexibil: poți să lucrezi pe tura de dimineață sau pe tura de noapte. În ce interval orar este mai convenabil pentru tine. Așa că ai un balans foarte ok între muncă și casă. Reușești să ai timp pentru copilul sau copiii tăi.

  Ca să te ajutăm și mai mult în direcția asta, Preziosa îți dă și bani de transport, între 250 și 500 lei pe lună. Așa ai posibilitatea să ajungi mai repede acasă, să-ți vezi de familie. După cum vezi, ne-am gândit la toate. Colegele noastre trainere te pot ajuta chiar să găsești o bonă dacă ai nevoie. La fel cum făcut pentru atâtea alte modele care căutau același lucru. Lucrurile se așează, ai să vezi. Când primești tot sprijinul din partea noastră, începe să-ți fie mult mai ușor. Te simți ajutată de oameni cărora le pasă de tine, de dificultățile pe care le ai. Iar împreună le depășim cu siguranță.

  Banii de la Preziosa îți ajută familia

  Pe lângă ajutorul ăsta de zi cu zi, cel mai important e că la Preziosa faci bani. Mult mai mulți decât la un job oarecare. În loc să te chinuiești 10-12 ore pe zi, muncind și în weekend-uri, cu 1.400 lei pe lună, în videochat Iași îți este mult mai bine. Cu un program normal de lucru poți câștiga 1.500-2.000 de dolari la început. Apoi o să crești în încasări. Mai ales că la Preziosa beneficiezi de cele mai mari comisioane din videochat Iași. Cu banii ăștia deja îți permiți mult mai multe. Vă puteți muta într-un apartament mai bun cu chirie. Poți să-i cumperi hăinuțe și bunătăți celui mic. Ai siguranța unor servicii medicale de calitate dacă e vreodată nevoie.

  Cu alte cuvinte, aveți o viață bună, confortabilă așa cum meritați. Copilul tău va crește sănătos și fericit, în condiții bune. Fiindcă mămica lui îi oferă timp și bucurie. Da, lucrurile astea chiar sunt posibile! Așa cum sunt posibile pentru atâtea alte modele de la Preziosa. Videochatul în Iași e o oportunitate enormă pentru mamele care vor mai mult pentru ele și copiii lor. Cu câteva mii de euro pe lună ai posibilitatea asta. Chiar dacă îți lipsește experiența, poți și tu să te angajezi la Preziosa. Important e să ne demonstrezi că ai ambiție și ești serioasă. De restul ne ocupăm noi. Hai, ce mai aștepți? Angajează-te și tu la Preziosa, studioul de videochat din Iași prietenos cu mămicile!

  Telefon Preziosa:  0740.234.235

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img