More
  AcasăDespre videochatLucky Studio Iaşi îmi oferă toți banii la zi

  Lucky Studio Iaşi îmi oferă toți banii la zi

   

   

         Este ideal pentru oricine să aibă un salariu la zi, pentru că având bani în fiecare zi te scuteşte de multe griji. Nu este prea uşor să ai un job care să ofere banii zilnic, pentru că ar fi prea puţini şi nu ar ajuta la nimic. Dintr-un salariu de 900 de lei pe lună, suma de bani într-o singură zi nu ar aduce prea mari schimbări. Din această cauză, eu am ales să lucrez la Lucky Studio ca şi model de videochat.

  Am auzit de la mai mulţi oameni şi am văzut şi eu pe diferite site-uri că a abordat un sistem de plată la zi. Nu am ezitat, mai ales când am auzit că este vorba de sume între 300 şi 800 de lei pe zi. Mai pe scurt, la Lucky Studio puteam câştiga înt-o zi cât într-o lună la un alt job. Este o şansă unică în viaţă.

  Fiind nouă în lumea videochatului, nu ştiam prea multe, dar îmi doream să învăţ. Nu era deloc atât de greu său urât cum spuneau alţii, mi s-a părut chiar frumos să fiu model. Deşi nu aveam experienţă, admiratorii online tot veneau să mă viziteze şi să mă complimenteze. Doreau să îmi amintească în fiecare zi cât sunt de frumoasă. Deci, nu văd nimic urât în asta, ba din contră, văd un job la care multă lume râvneşte, şi pe care orice femeie ar trebui să-l aibă. În primele 5 zile, am avut câştiguri între 150 şi 200 de lei. Cu mai mult, sau mai puţin, eu eram foarte mulţumită şi aşa, pentru că eram conştientă că o să evoluez alături de Lucky Studio.

  Între timp, m-am delectat cu răsfăţul pe care fetele de la Lucky Studio mi-l ofereau zilnic. Prin contractul pe care l-am semnat, mi s-au asigurat şedinţe de înfrumuseţare zilnice, schimbări de look, transport gratis şi multe altele.

  Aşadar, de fiecare dată când veneam la studio, nu eram lăsată să intru în cameră până nu eram aranjată complet. Fetele îmi ofereau cele mai naturale şi frumoase machiaje, iar mie îmi plăcea foarte mult. Dacă aveam nevoie de un sfat, de orice natură, trainerii se arătau mereu dispuşi să ajute. Trainerii fiind fostele modele de videochat care acum ajutau modelele să evolueze şi să aibă câştiguri mari. Într-adevăr, am început să am câştiguri mari, pentru că îmi dădeau sfaturi chiar foarte bune. De la 200 de lei, am ajuns la 300-400 de lei pe zi. Şi am continuat tot aşa, iar acum mă bucur de 600 de lei zilnic. O să am şi mai mult, ştiu sigur, pentru că am totul cu Lucky Studio.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img