More
  AcasăLucky StudioCare studio de videochat e cel mai bun din Iasi si din...

  Care studio de videochat e cel mai bun din Iasi si din tara?

  Sunt convinsa ca multa lume care aude de videochat, nu se gandeste la adevaratul sens al acestuia sau la cate avantaje ar putea aduce acest domeniu de munca in viata unei femei. De exemplu, daca e sa vorbim de cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, care e Lucky Studio, pot spune ca aici deja e vorba de alte standarde.

  Aici videochatul e videochat, avantajele sunt avantaje si castigurile sunt SUPER MARI! Oriunde altundeva in tara asta as fi mers, nicaieri nu as fi castigat asa ca la Lucky Studio, sume intre 300 si 800 de lei ZILNIC! Pentru mine este mai mult decat o realizare faptul ca pot lucra intr-un asemenea studio de videochat din Iasi.

  Este o placer sa lucrez la Lucky Studio, in cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Ba chiar ma simt onorata, pentru ca Lucky Studio are un prestigiu si un renume care fac in asa fel incat multe fete si-ar dori sa se angajeze aici, dar eu deja sunt angajata. Nu trebuie sa visez, pentru ca am tot ce-mi trebuie la Lucky Studio Iasi.

  Si stii de ce Lucky Studio este cel mai bun studio? Pentru ca are cele mai bune conditii de munca, cele mai mari castiguri si cele mai calitative servicii. Pe scurt, pune la dispozitie TOTUL! Poate daca e sa vorbim despre un alt studio de videochat, ar fi banal.

  Dar despre Lucky Studio nu va fi niciodata asa. Si nu o spun eu ca este cel mai bun, ci premiile castigate de-a lungul anilor. De aceea spuneam ca poate oamenii nu stiu ce inseamna videochatul adevarat. Aici evoluez, aici infloresc si ma realizez foarte frumos in viata. E chiar o sansa unica pentru mine.

  Lucky Studio imi ofera cele mai mari castiguri si cele mai bune conditii

  Adica poate despre celelalte studiouri nu se vorbeste pentru ca nu au castigat nimic, dar Lucky Studio este de 8 ani pe piata muncii si a castigat ani la randul titlul de cel mai bun studio de videochat din tara. Si nu numai ca a castigat, dar a dovedit asta zilnic, prin castiguri si prin tot ce mi-a oferit atat mie, cat si tuturor fetelor de aici.

  Nu este cel mai bun pentru ca asa zic eu, ci este cel mai bun pentru ca si-a meritat acest titlu. Deoarece ai sa vezi ca nicaieri in tara nu vei mai primi transport gratis la un studio, make-up zilnic, training specializat in Praga, sedinte foto gratis, sedinte de infumusetare, bonusuri saptamanale de pana la 3.000 de lei si atata rafinament in decor. Lucky Studio are tot ce-i trebuie, de la primul si pana la ultimul punct. De asta e cel mai bun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img