More
  AcasăAngajari videochatAvantajele unui job la Preziosa sunt de neegalat de catre orice job...

  Avantajele unui job la Preziosa sunt de neegalat de catre orice job din Iasi

  Fiind dintr-o comuna din Iasi, primul lucru pe care l-am cautat la fiecare job la care voiam sa ma angajez era transportul: voiam sa vad daca mi se asigura transportul cu vreun autobuz sau macar daca mi se deconteaza banii. Pentru ca naveta si-asa era grea de facut, nu-mi convenea sa mai pierd si-o multime de bani pentru asta.

  Dar cine sa se gaseasca sa ofere transportul in Iasi, daca nu Preziosa? In afara de Preziosa, n-am mai gasit vreun job in Iasi disponibil sa-mi ofere transportul gratuit, chiar si-n cele mai umile conditii. Avand in vedere ca la Preziosa transportul se face cu niste bmw-uri super luxoase si sunt dusa la studio si dusa in siguranta inapoi acasa, te-ai fi asteptat ca alte joburi sa puna la dispozitie macar niste autobuze.

  Preziosa e singurul care ma bucura cu transportul gratuit

  Sa incerce macar sa se compare cat de cat cu jobul de la Preziosa. Dar de unde… nici macar atat. Si rareori gasesti angajatori care sa-ti deconteze drumul, care este de multe ori peste 200-300 de lei lunar. Iar asta insemna mult din salariul meu, iti dai seama. Asa ca Preziosa m-a scutit de o cheltuiala, dar nu numai ca a facut asta, ci mi-a oferit o soferita si o masina super care sa vina sa ma ia de acasa.

  E clar ca nimeni nu poate egala asta. Sau cine poate egala faptul ca Preziosa ofera chiar si cazare intr-o vila super luxoasa din centrul Iasiului? Asta este clar ceva nou! As fi putut beneficia si eu de asta, dar momentan am vrut sa stau la mine acasa.

  Cand o sa ma mut in Iasi, ma mut direct in apartamentul meu, acesta e planul meu. Momentan mi-e bine asa cu Preziosa. Vorbind de Preziosa, hai sa aducem in subiect castigurile. Lasand la o parte transportul si cazarea, cate joburi in Iasi aduc angajatilor sume intre 400 si 2000 de lei zilnic?

  Ai mai vazut multe joburi in Iasi de asa natura?

  Niciunul! Cate dau bonusuri saptamanale intre 60 si 9000 de lei? Niciunul! Cate ofera 600 de lei la interviu, bonusuri de angajare de pana la 13.000 lei cash si multe alte premii in bani si sedinte la spa, sedinte de infrumusetare, operatii estetice si vacante? Niciunul… asa credeam si eu.

  Cred ca daca mai spun si de faptul ca primesc si make-upul gratuit din partea echipei de la Preziosa Iasi si am parte de training specializat si cursuri de limba engleza, chiar te dau pe spate! Stiu, si eu am fost la fel de uimita la inceput.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img