More
  AcasăLucky StudioDintre Lucky Studio si alte studiouri de videochat din Iasi, il aleg...

  Dintre Lucky Studio si alte studiouri de videochat din Iasi, il aleg intotdeauna pe Lucky!

  Competitia dintre studiourile de videochat din tara este mare, n-am de ce sa neg. daca deschid acum calculatorul si caut pe google ceva despre videochat, o sa-mi apara zeci, sute de pagini despre asta. Toata lumea observa asta cu ochiul liber, nu trebuie sa le atraga cineva atentia. Dar chiar daca e competitia stransa, eu n-am ochi decat pentru Lucky Studio.

  Ma comport ca o adolescent indragostita, stiu. Caci vad jobul ca o iubire la care nu pot renunta. Dar fac asta pentru ca stiu cum sta situatia. Eu nu m-am angajat la Lucky Studio de fraiera (scuze expresia), m-am angajat ca am stiut in ce ma bag.

  Lucky Studio e singurul studio de videochat din Iasi cu o experienta de 9 ani

  Daca era vorba sa fie un studio prost, aparut peste noapte, nici nu mai intram eu in domeniul acesta de munca. O fata n-are rost sa se complice cu studiouri de toata jena, iti zic eu. Daca tot e vorba sa incep sa fiu model de videochat, macar sa fac asta unde trebuie.

  Ca n-am sa neg ca videochatul e un job care poate starni controverse in Romania si o fata care vrea sa faca asta trebuie sa aiba putere de caracter. Dar pe langa aceasta putere ii mai trebuie si putine cunostinte, ca nu se poate angaja de capul ei oriunde. Am zis mai sus, e competitia mare, dar stii cate studiouri sunt cu adevarat bune?

  Multe sunt, e drept. Dar cate au ani de experienta in spate, cate pot sa ma faca sa ma simt ca acasa, nu ca la un job, cate pot sa imi aduca liniste si ma pot face sa ma simt in largul meu, nu ca o angajata?

  Stii ce conteaza cu adevarat cand esti model de videochat?

  Sau crezi ca nu e important acest aspect? Draga mea, daca vrei sa te angajezi intr-un loc, mereu tii cont si de asta, ca nu-ti petreci jumatate din viata muncind undeva unde nu te simti primita. Asta e ideea. Ca din videochat se castiga oriunde, mai mult sau mai putin.

  Dar in ce conditii se castiga? Iti spun eu ca la Lucky Studio, avand peste 9 ani de experienta in domeniu si numai femei in echipa, in cele mai optime conditii. An de an Lucky Studio a adus modificari si lucruri noi in studio, pentru a le face pe modele sa se simta cat mai bine.

  De la castiguri zilnic intre 300 si 800 de lei, s-a ajuns la castiguri de pana la 1200 de lei zilnic, poate si 2000 de lei si mai mult. Luxul a fost mereu prezent in studio, la fel si rafinamentul si serviciile gratis precum transportul, cazarea, make-upul si cate si mai cate. Normal ca aleg Lucky Studio, fara ezitare!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img