More
  AcasăPreziosaLucrez de 2 ani la Preziosa si o prietena m-a intrebat ceva...

  Lucrez de 2 ani la Preziosa si o prietena m-a intrebat ceva surprinzator despre videochat

  Stiu ca am fost mereu o persoana mai dificila, si asta o pot confirma si vechii angajatori, prietenii, familia… toata lumea poate spune asta. De ce? Pentru ca ma plictisesc repede de orice. Sau ma rog, ma plictiseam. N-a mai fost cazul atunci cand m-am angajat la Preziosa.

  In perioada aceea simteam ca ma pierdusem, ca aveam nevoie de o escapada, de ceva nou, ce nu mai facusem pana atunci, care sa ma puna pe picioare. Nu-mi trecuse prin cap ca acel ceva de care aveam nevoie va fi pana la urma un job la Preziosa, dar n-am dat cu piciorul.

  Sa ma angajez la Preziosa a fost o sansa unica, n-am ratat-o

  Sunt unele sanse care apar doar o data in viata si niciodata nu mi-a placut sa dau cu piciorul, ca stiam ca voi regreta dupa aceea. Am preferat sa-mi pastrez optiunile deschise, in caz de orice. Mai ales daca-s o persoana care se plictiseste repede, cum am spus si mai sus.

  Luam videochatul in joaca pe atunci, spuneam ca o sa fiu model de videochat la Preziosa o luna si dupa aia plec, ca de obicei. Nu stateam eu mai mult de 2-3 luni angajata in acelasi loc, pur si simplu ma simteam sufocata. Ma gandeam ca poate joburile nu sunt de mine.

  Dar, treptat, lucrurile au luat alta intorsatura la Preziosa. Am observat ca aici castigurile sunt cum nu mai exista in alta parte, am observat ca-mi pot face prietene ca lucrez doar printre femei, am observat ca banii se castiga usor si intr-un mod destul de placut si, nu in ultimul rand, ca sunt libera sa fiu cum vreau.

  Pana la Preziosa, nu mai avusesem parte de un loc de munca la care sa nu mi se puna anumite restrictii. Dar in acest studio am fost libera de la inceput… libera sa am ce program vreau si libera sa castig pana la 2000 de lei zilnic din videochat in ce fel vreau.

  Cand o prietena m-a intrebat de Preziosa, am ramas pe ganduri

  Am stat asa un an si ceva si a fost surprinzator ca nu m-am plictisit. Intre timp, o prietena de a mea s-a angajat si ea la Preziosa si ne-am intalnit aici. Nu m-am ferit de ea, pentru ca si ea face acelasi lucru ca si mine. Insa nu ii venea sa creada ca deja am facut  2 ani de cand sunt la Preziosa Iasi.

  M-a intrebat cum de nu m-am plictisit, ca ea ma stia fugind dintr-o parte in alta. Si asta m-a pus si pe mine pe ganduri. De ce nu m-am plictisit? Dar mi-am dat seama ca la Preziosa am tot ce vreau. De ce m-as plictisi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img