More
  AcasăHeyluxCare este cel mai bun studio de videochat din tara?

  Care este cel mai bun studio de videochat din tara?

  Pana sa aflu care este cel mai bun studio de videochat din tara n-a trecut foarte mult timp, am aflat destul de repede. Mereu ma gandeam ca daca voi vrea sa lucrez ca model de videochat, voi avea de furca in cautarea studioului potrivit. Ca pe net toate-s misto, dar cand vezi realitatea… cam fugi. Dar cu Heylux n-a fost asa.

  A fost oarecum usor. A trebuit sa intreb cateva persoane diferite, sa ma interesez pe net putin si gata, in mai putin de 3 zile am constatat ca Heylux este considerat studioul cel mai bun din Iasi si din tara. Apoi, dupa ce m-am angajat aici, am vazut si eu cu ochii mei de ce este considerat asa.

  Eu laud studioul Heylux pentru ca am motive, nu degeaba lucrez aici

  Iti dai seama ca lumea ar spune ca “fiecare cioara isi lauda puiul” si ca as putea face si eu la fel cu Heylux, sa-mi laud studioul, ca doar aici lucrez. Dar in domeniul videochatului n-am vazut sa fie asa. In primul rand ca daca e vorba de studiouri naspa, am vazut pe net ca fetele se sustin intre ele, le avertiveaza pe altele si asa mai departe.

  Si-n al doilea rand, ce-as avea eu de castigat daca as lauda Heylux fara motiv? Am eu vreun castig in plus din asta? Ca daca de pe urma articolului meu se angajeaza o fata la Heylux, e castigul ei. Ea va castiga mii de dolari lunar, eu deja fac asta. Deci, nu mi-ar fi mie de folos.

  Insa incerc sa evidentiez anumite avantaje de care ma bucur la Heylux si de care sunt sigura ca ar vrea si alte fete sa se bucure. Pana la urma, cine ar refuza sa castige pana la 500 de dolari zilnic, in conditiile in care programul de munca nu e decat de 7 ore online si se lucreaza doar 5 zile pe saptamana?

  Castigurile si serviciile renumite de la Heylux sunt pe bune

  Plus ca am auzit ca sunt studiouri mai stricte, unde modelele se simt oarecum constranse sa castige bani, iar la Heylux n-a fost niciodata vorba de asa ceva. Mai mult, libertatea pe care am primit-o aici chiar de la inceput n-am mai avut-o nicaieri.

  Mi s-a permis sa-mi aleg camera, turele de munca, orele si zilele in care lucrez, am putut face fix ce-am vrut inca din momentul angajarii la Heylux si pana acum. Mai mult, e o placere sa lucrez aici, ca atmosfera si decorul imi ofera o relaxare de nedescris. STIU ca nu e cineva mai bun decat Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img