More
  AcasăLucky StudioCum a devenit jobul in videochat de la Lucky Studio o placere...

  Cum a devenit jobul in videochat de la Lucky Studio o placere pentru mine

  Fara sa imi dau seama, jobul de model de videochat de la Lucky Studio a devenit o parte din viata mea. M-am angajat prima data ca model pentru ca aveam nevoie de bani, dar cred ca din acest motiv se angajeaza toate fetele. Mi-am zis ca n-o sa fac videochat mult timp, poate o luna, doua, sa-mi rezolv problemele si dupa aceea gata.

  Dupa o luna am constatat ca imi place si am zis ca mai fac inca o luna si tot asa, iar acum uite ca am ajuns sa lucrez deja de 4 ani de zile ca model de videochat in acest studio. Si chiar daca am atata vechime in acest studio de videochat, vin in fiecare zi cu tot mai multa placere.

  Am casa, masina, tot ce-mi trebuie, de asta lucrez in videochat la Lucky Studio

  Deja nu mai este un job pentru mine, este o placere de care nu ma pot desprinde. Desi am bani, casa, masina si conturi peste conturi, vin la Lucky Studio pentru ca-mi place. A devenit ceva indispensabil pentru mine si deja n-o mai fac pentru bani, asa cum faceam inainte.

  Adica in primul an am castigat in fiecare zi cam cate 300-400 de lei, iar dupa ce am acumulat destula experienta, am ajuns sa am si cate 500-600 de lei pe zi. Dupa 2-3 ani deja am inceput sa depasesc si cate 700-800 de lei pe zi, foarte usor chiar. Iar faza este ca desi am toata libertatea din lume la Lucky Studio si pot face ce vreau, nu ma plictisesc niciodata.

  Oricum fiecare model de videochat are libertatea de a avea propriul program de munca in videochat, pe care il poate schimba oricand, in functie de prioritati. Turele de munca sunt foarte scurte, cate 7-8 ore si nici nu-ti dai seama cum trece timpul si ai banii in mana la sfarsitul turei.

  Imi place sa fiu prezenta in fiecare zi in acest studio de videochat

  Jobul de la Lucky Studio mi-a devenit atat de indispensabil, incat vin si cand nu sunt in timpul programului. Dupa ce-mi termin tura, merg prin oras pe la cumparaturi, ma relaxez, apoi merg la o cafea la studio cu fetele si seara ma gandesc sa mai trec din nou pe la studio.

  Pur si simplu mi-e ca a doua casa, fac ce vreau la Lucky Studio Iasi. Si uite asa ma mai duc 2-3 ore in camera de logare si mai castig cate un 200-300 de lei din chatuit si din distractie online. N-as fi crezut ca acest job in Iasi imi va ajunge atat de tare la inima.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img