More
  AcasăAngajari videochatDaca iti place sa vorbesti mult, videochatul non-adult la Heylux e perfect...

  Daca iti place sa vorbesti mult, videochatul non-adult la Heylux e perfect pentru tine

  De foarte multe ori am avut intentia de a ma angaja ca model de videochat, insa prietenii imi spuneau ca nu, ca in videochat trebuie sa fac nu stiu ce pentru bani. Si acum ca lucrez la Heylux, imi pare rau ca mi-am ascultat prietenii, deoarece vorbeau aiurea. Navigam intr-o zi pe internet si am descoperit lucruri despre Heylux pe care ei si multi altii probabil nu le stiu.

  Am dat de pagina web a celor de la Heylux si am inceput sa citesc mai mult de pe site. La un moment dat, am accesat casuta videochat non-adult si acolo am citit ca daca sunt o persoana careia ii place sa comunice, sa vorbeasca mult si sa poarte conversatii lungi, pot face videochat non-adult la Heylux.

  Heylux este un studio de videochat fantastic

  Deci nu era cum au spus prietenii mei, nu trebuie sa fac cine stie ce in videochat. Cel putin nu la Heylux. Sunt zeci de variante de a face videochat la Heylux, iar eu am ales-o pe cea cu videochatul non-adult. Mai scria acolo ca un model poate castiga intre 300 si 800 de lei din videochat la Heylux, iar daca eu stapanesc bine limba engleza, pot castiga si eu.

  Asa ca m-am incumetat si m-am dus si eu la studio, la urma urmei nu aveam de sa pierd. Daca stam sa ne gandim asa, e o alta experienta in viata si aia e. Nu trebuie sa regretam nimic din ce facem si nici sa ne ferim din a face ce ne place. Uite, de exemplu, eu am ezitat mult pana sa ajung model de videochat.

  Si asta din cauza prietenilor, nu din cauza mea. Uite ca am avut multe de pierdut, pentru ca daca nu ii ascultam, poate ma angajam mai repede la Heylux si aveam bani mai multi. Oricum, nici acum nu este tarziu. E super sa lucrez la Heylux, n-as fi crezut ca e asa simplu si frumos.

  Castig peste 300 lei zilnic prin socializare online

  Aici am toate conditiile de munca necesare, toate femeile de aici imi vorbesc frumos, am propria camera de munca, propriul program si este super lejer sa stau pe net sa vorbesc pentru sume de peste 300 de lei in fiecare zi. Si cand ma gandesc ca mai economisesc bani si pe transport si cazare, e si mai super. Pentru ca Heylux mi le-a asigurat pe acestea, pe langa make-up si trainingul specializat in videochat. Asadar, sunt 100% sigura ca am luat decizia corecta cu jobul de la Heylux.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img