More
  AcasăJob-ul meuCu jobul de la Lucky Studio, mi-am cumpărat o casă în...

  Cu jobul de la Lucky Studio, mi-am cumpărat o casă în Iași în numai 3 ani

   

          Am fost plecată peste tot prin străinătate, am avut to felul de joburi în încercarea de a strânge bani pentru o casă. Din păcate, niciodată nu era de ajuns. Sătulă să tot fac sacrificii, am vrut să fac o schimbare. Viaţa mea s-a schimbat în momentul în care am dat peste Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din ţară.

  Nu îmi mai doream să plec din ţară, aşa că am semnat un contract pe o durată cât mai mare, în speranţa că voi reuşi ceva. Mult timp am căutat un loc de muncă în Iaşi care să îmi ofere ce trebuie, fără să mai plec. În momentul în care am căutat studio de videochat Iaşi pe internet, Lucky Studio Iaşi mi-a apărut în cale. Aşa, am intrat în lumea videochatului. Cei de la Lucky Studio ştiau că îmi doresc o casă şi mi-au garantat că prin perseverenţă şi muncă, voi reuşi. Mi-am pus speranţele în acest studio şi am semnat contractul de 3 ani, aşa cum am spus. Câştigurile nu au întârziat să apară. 10.000 de lei bonus de angajare şi alţi 28.880 lei investiţi prin produse şi servicii în mine.

  Desigur că banii din bonus i-am pus deoparte, pentru că îmi doream să strâng cât mai mulţi bani. Surpriza de la Lucky Studio a fost că nu trebuia să mă stresez atât să strâng fiecare ban, pentru că aveam câştiguri foarte frumoase. În prima lună, cum nu prea ştiam multe, câştigam 180, 190 sau 200 de lei pe zi. Dar pentru mine, tot era de ajuns. Evoluţia mea a fost rapidă cu ajutorul fetelor de la Lucky Studio. Prin machiajul şi tratamentele de înfrumuseţare zilnice, eu eram tot mai atractivă.

  Training-ul mi-a fost şi el de mare folos, deoarece în 2 luni am trecut de la procentajul de 50% la 70%. Am început să obţin treptat câte 300, 400 sau chiar 500 de lei pe zi. Asta nu a fost tot. Datorită performanţelor, bonusurile săptămânale erau şi ele mari. Prima dată, am primit la fiecare sfârşit de săptămână câte 1.000 de lei. Cu acumularea experienţei, bonusurile din fiecare duminică au crescut la 3.000 de lei. În doar 7 luni, am ajuns să câştig câte 800 de lei pe zi.

  Bineînţeles, alături de Lucky Studio am fost într-o continuă creştere. Cu trecerea anilor, am devenit una din cele mai bune modele pe care le are. Câştigurile mele depăşesc şi 16.000 de lei pe lună. Toţi aceşti bani au fost investiţi în casa visurilor mele, în care acum trăiesc fericită numai graţie lui Lucky Studio Iaşi.

   

   

   

        

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img