More
  AcasăLucky StudioDintre toate studiourile din tara, Lucky Studio e cel mai bun!

  Dintre toate studiourile din tara, Lucky Studio e cel mai bun!

  In acest moment chiar o sa incurajez toate fetele care vor sa fie modele de videochat pe viitor sa se gandeasca la jobul de la Lucky Studio. Oi fi eu subiectiva cand recomand acest studio de videochat, insa chiar daca as fi fost obiectiva, nu ar fi contat, pentru ca am motive intemeiate sa-l recomand iar tu ai motive intemeiate sa iubesti acest job.

  Asa ca pot sa vorbesc la modul personal de jobul de la Lucky Studio, nu conteaza, el tot este si va ramane cel mai frumos si bun studio de videochat din tara. Nu e doar opinia mea, tot internetul este plin de articole despre grupul Lucky, la tvapare peste tot, fete care se bucura de castigurile lor de aici, de viata pe care Lucky Studio le-o ofera, afise peste tot prin Iasi… n-ai cum sa ratezi numele acestui studio.

  Si chiar se merita sa iti axezi atentia asupra studioului acesta din Iasi, fiindca eu am atata timp de cand sunt model de videochat aici si nu regret nicio clipa. Asta inseamna ca mi-a adus numai lucruri bune, lucruri frumoase. Cum sa nu fie asa, cand stii ca exista un studio printre toate aceste studiouri care ofera pana la 80% procent din castigurile tale?

  Am mai auzit de studiouri care ofera 50% si acesta era maximul, dar de 80% niciodata. Hai sa zici ca mai erau unele studiouri care promiteau 60%, dar daca ajungeai sa lucrezi acolo, constatai ca-s toate minciuni. En fin, asta conteaza catusi de putin, eu nu-s printre acele cazuri fiindca mi-am ales jobul bine la Lucky Studio.

  Avand sansa la un castig intre 400 si 1200 de lei intr-o zi formata din 8 ore de munca la Lucky, as avea sansa sa castig peste 5000 de lei intr-o saptamana, daca imi propun asta cu adevarat. Exista vreo limita la Lucky Studio? Nu exista. Imagineaza-ti daca ai castiga 1200 de lei in fiecare zi.

  Asta in contextul in care lucrezi doar 5 zile pe saptamana. Deja ai avea peste 5000 de lei, iar daca ai vrea mai multi bani, poti oricand sa alegi sa lucrezi mai mult, programul este flexibil, la dispozitia modelelor. Pentru acesti bani, Lucky Studio imi ofera bonusuri saptamanale care ma duc pana la 80% din castiguri. Chiar nu exista nimic mai bun decat asta, in opinia mea umila 😀 si stii si tu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img