More
  AcasăHeyluxLa Heylux nu m-a convins nimeni sa vin, am venit ca-mi place

  La Heylux nu m-a convins nimeni sa vin, am venit ca-mi place

  Cand vine momentul acela in viata in care apuci sa dai de gustul unui lucru misto, e cam greu sa te mai separi de acel lucru dupa aceea. De exemplu, am putea vorbi de bani. Si vorbesc de bani frumosi, bani multi, asa ca la Heylux, nu orice suma infima de bani. Cand dai “de gustul banilor” asa cum trebuie, in adevaratul sens al cuvantului, e mai greu sa te duci la o viata modesta, cand apuci sa vezi ce inseamna viata buna.

  Si pana la urma, cred ca acesta este scopul fiecarei iesence, sa-si lase viata modesta in urma si sa urmeze un drum total nou, in care viata sa devine una buna, una distractiva si frumoasa. Nu e un lucru iesit din comun sa vrei sa evoluezi, mai ales financiar. Exista, oare, vreo persoana care sa nu vrea sa aiba cat mai multi bani?

  Banii sunt cei care ne deschid usile peste tot unde mergem. Este normal, perfect normal sa ni-i dorim, pentru ca numai asa putem sa ne bucuram de ceea ce ne place. Asa ca nu trebuie sa te simti aiurea ca esti model de videochat la Heylux pentru a castiga banii de care ai nevoie. Chiar nu ai de ce, este un job super normal, ti-o spun eu care sunt deja aici de vreo 2 ani si jumatate.

  Pe mine nu m-a convins nimeni sa ma angajez la Heylux Iasi, m-am convins de una singura cu un click pe heylux.ro. Am citit totul de acolo si am realizat ca lucrurile pe care mi le doresc sunt usor de obtinut la Heylux, si cum eu stiu ce e mai bine pentru mine, desigur ca am ales sa fiu model de videochat aici.

  La inceput m-au atras doar banii, pentru ca acestia atrag prima data, acestia sunt placuti ochilor. Cand am auzit cat pot castiga intr-o singura zi la Heylux, mi-au sclipit ochii. Pentru ca era vorba de o suma pe care o pot castiga intr-o luna, in mod normal. La unele joburi, nici macar intr-o luna, ca nu-s multe locuri de munca la care sa ti se ofere 2000 de lei lunar (aceasta fiind suma pe care o poti castiga zilnic la Heylux).

  Dar, lucrand aici zi de zi, am ramas din mult mai multe motive. Bineinteles, am castiguri de mai bine de 3000 de euro in fiecare luna, per total, dar ma uit si la alte beneficii:

  • Mediu relaxant de munca, lucreaza numai femei aici
  • Total legal, discret si sigur, unde am libertate si confort, plus conditii premium
  • Machiaj + transport+ sedinte foto/video + cursuri de limba engleza + training- totul gratuit. Primele doua sunt zilnice.
  • Motivare prin bonusuri saptamanale de pana la 7200 de lei si premii in bani si diferite lucruri materiale.

  Eu stiu ce e bine pentru mine. Dar tu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img