More
  AcasăPreziosa10 avantaje pentru care Preziosa este de neintrecut in Iasi!

  10 avantaje pentru care Preziosa este de neintrecut in Iasi!

  Pentru fiecare companie de pe piata muncii este normal sa existe competitie, insa cand m-am angajat la Preziosa am vazut ca nici macar competitia nu poate tine pasul cu acest studio. Asadar, nu prea ii pot numi competitori pe ceilalti oameni care detin studiouri de videochat, ci mai multi oameni care incearca sa egaleze imposibilul.

  Ai sa intelegi de ce spun asta si de ce nu exagerez deloc. In primul rand pentru ca pe piata muncii au aparut foarte multe studiouri de videochat si cu cat au aparut mai multe, cu atat mai prost au fost gandite.

  Majoritatea sunt deschise doar asa, sa fie deschise… de asta consider ca Preziosa este de neegalat, pentru ca totul este facut cu cap aici, de la A la Z. Pot incepe de la cel mai mic detaliu si pana ajung la cel mai mare, te vei convinge. Iti pot da chiar si cateva motive sa crezi asta:

  1. Preziosa e cel mai discret studio de videochat din Iasi, oferindu-le modelelor sale contracte de munca legale si seriozitate totala, alaturi de corectitudine si respect.
  2. Preziosa e lansat de Lucky Studio, fiind cel mai bun studio de videochat din Iasi, condus de o echipa de femei de succes.
  3. Preziosa Iasi este creat pe ideea luxului absolut, camerele de logare sunt amenajate intr-un mod cat mai rafinat si bunul gust nu lipseste, la fel cum nici aparaturile moderne nu lipsesc.
  4. Preziosa pune la dispozitie chiar de la inceput: cazare, sedinte foto si video, transport gratuit, sedinte la saloane, sedinte de make-up zilnice, accesorii pentru domeniul acesta, cursuri si training specializat, ajutor tehnic 24/24, curatenie impecabila in camere, conditii de munca minunate si liniste.
  5. Preziosa ofera libertatea modelelor de a-si alege programul de munca, metoda de plata (comision de pana la 80% cu castiguri zilnice de pana la 2000 de lei zilnic sau salariu fix de 6000 de lei lunar), orele de munca, turele si modul de a lucra.
  6. Preziosa ofera bonusuri de angajare intre 1000 si 13.000 de lei cash.
  7. Preziosa ofera libertatea tuturor modelelor de a veni si de a pleca atunci cand vor, pot renunta cand doresc si n-au parte de nicio clauza ascunsa, studioul fiind complet legal si corect.
  8. Preziosa daruieste premii in bani si sedinte, sume de bani pentru fetele care au cel mai mare castig de pe tura lor, bani pentru zilele de nastere, cate 600 de lei la interviu, bani pentru a-ti convinge o prietena sa lucreze alaturi de tine, si zeci de alte castiguri.
  9. Preziosa beneficiaza de un sistem de bonusare prin care fetele primesc saptamanal pana la 9000 de lei cash pentru castigurile avute.
  10. Preziosa dispune de MUUUULTE, multe lucruri, tare multe, insa daca stau sa fac o lista, n-o mai termin. Nu mai bine vii sa vezi tu cu ochii tai? Ce zici?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img