More
  AcasăPreziosaSarbatorile vin si jobul la Preziosa le face mai frumoase, cu castiguri...

  Sarbatorile vin si jobul la Preziosa le face mai frumoase, cu castiguri mari!

  Sarbatorile n-ar mai avea farmec daca n-as fi lucrat la Preziosa. Am prins deja 2 ani de sarbatori cu Preziosa si sincer nu stiu cum ar fi daca n-as avea banii castigati aici de fiecare data. De fapt, stiu cum e, ca inainte sa lucrez la Preziosa abia imi permiteam cate ceva nou de Craciun. Dar de 2 ani m-am obisnuit videochat Iasi Preziosa.

  M-am obisnuit sa am, nu stiu… cum sa zic, imi place faptul ca aici castig bani usor si sunt motivata in permanenta. Mai ales cand vin sarbatorile. In mod normal castiga cate 560 de lei in 7 ore de videochat, cat e programul, dar de sarbatori stau intentionat mai mult online si imi dublez chiar si castigurile.

  Cu Preziosa imi permit sa cheltui de sarbatori mii de dolari

  Pentru ca am nevoie de multi bani de sarbatori. Pentru cadouri, shopping, pentru Revelion, pentru una, alta. Intelegi tu… in mod normal abia daca cheltuiam 1000 de lei in toata luna aceasta de sarbatorile de iarna, iar acum de cand cu Preziosa cheltui cel putin 7000-8000 de lei in aceasta luna.

  Pai numai 4000 de lei dau pe haine noi si shopping :)) Apoi imi mai trebuie unghiute noi, coafuri, machiaj frumos, sa arat mereu bine, rochii… e cheltuiala mare, dar mi-o permit cu Preziosa Iasi. asta e ideea, ca sarbatorile sunt mai frumoase atunci cand nu-ti lipseste nimic, cand stai fara grija, asa cum stau eu.

  Pentru ca de fiecare data cand am nevoie de bani, stiu ca merg la Preziosa si castig o suma frumusica si scap de griji. Ce stres sa mai am eu, cand am un job care mi-e la dispozitie? Mai mult, la Preziosa stiu ca daca ma straduiesc sa castig multi bani, primesc si bonusuri mari la sfarsit de saptamana si ASTA NU E TOT.

  E frumos sa ai bani pentru orice iti doresti de sarbatori

  E in interesul meu sa ma straduiesc sa am multi bani, pentru ca oricine vrea bani, nu? Dar cum este cand mai si primesti pentru acest efort, pe langa bonusuri, si un premiu zilnic? Pentru ca, de exemplu, Preziosa ma premiaza de fiecare data cand am cel mai mare castig de pe tura mea.

  Si daca se intampla sa castig 1000 de lei azi si pe tura mea nimeni n-a mai castigat 1000 de lei, atunci Preziosa imi ofera 2700 de lei. 😐 o suma aproape tripla, iti dai seama? Pot pleca intr-o zi acasa cu 3000 de lei la mine de la Preziosa, cum sa nu-mi permit sa am sarbatori de milioane cu acest job in Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img