More
  AcasăHeyluxVideochat adult sau videochat non-adult? Heylux te ajută să decizi!

  Videochat adult sau videochat non-adult? Heylux te ajută să decizi!

  Probabil că multă lume asociază videochatul în Iași cu nuditatea. În mare parte e adevărat. Probabil că peste 90% dintre modelele care lucrează în videochat în Iași optează pentru videochatul adult. Sunt însă și fete care aleg videochatul non-adult. Pentru fiecare variantă există avantaje și dezavantaje. Heylux te ajută să alegi ce e mai bine pentru tine!

  În videochat non-adult nu te dezbraci

  Dacă te gândești pentru prima dată să lucrezi în videochat în Iași și ești un pic timidă, videochatul non-adult poate fi varianta mai bună pentru tine. Poți lucra și la Heylux în categoria asta. Avantajul e că jobul tău se bazează doar pe conversație. Și nu te dezbraci niciodată în fața camerei. Ba chiar nuditatea e interzisă de site-uri când ești model de videochat non-adult. Ca să faci bani pe stilul ăsta trebuie să știi bine engleza, să fii mereu aranjată impecabil în tură și să îți placă să socializezi online. Adică să fii vorbăreață, să știi să asculți membrii ,să porți discuții interesante cu ei.

  Dacă ai calitățile astea, poți să câștigi bani ok din videochat non-adult în Iași. Și la Heylux avem câteva modele care se descurcă bine așa. Totuși, ca să fim perfect oneste cu tine, din videochatul non-adult câștigi mai puțin decât din videochatul adult. Marea majoritate a membrilor de pe site-uri sunt bărbați care vor dori să te și vadă dezbrăcată. Pentru asta, sunt dispuși să dea o mulțime de bani. Oricum, tu ești singura care alege în ce categorie vrei să lucrezi. La Heylux, ai deplină libertate să optezi pentru oricare din ele. Partea bună e că poți începe cu videochat non-adult, să vezi cum e. Iar dacă vrei să câștigi mai mult, pe urmă te poți muta oricând pe categoria videochat adult la Heylux.

  Poți face mai mulți bani din videochatul adult la Heylux

  Așadar, oricând vrei să te muți la videochat adult, ești binevenită. Trainerele de la Heylux se ocupă de update-ul conturilor tale și tot ce mai trebuie făcut. Îți creăm noi galerii de poze și filme. Schimbăm descrierea profilului tău și facem setările necesare pe site-ul pe care lucrezi. Partea nouă va fi cea de show erotic. Pentru asta, tot trainerele de la Heylux te ajută cu sfaturi și filmulețe. Dar și cunoștințele de la videochatul non-adult rămân valabile. Îți sunt folositoare în continuare limba engleză, ținuta impecabilă și socializarea cu membrii. Doar că adăugarea elementului erotic te ajută mult la încasări. Și asta vezi chiar din primele zile după schimbare.

  Sperăm că acum îți este mult mai clară diferența dintre videochatul non-adult și videochatul în Iași de tip clasic, adică erotic. Orice ai alege, la Heylux ai și tu șanse să faci bani. Așa cum îți este mai confortabil. Te rugăm doar să ții minte că întotdeauna ai oportunitatea de a te muta de la o categorie la alta. Ca bani, Heylux îți oferă exact aceleași condiții financiare excepționale. Adică îți garantăm cele mai mari bonusuri din videochat Iași. Hai să ne auzim la un telefon și să stăm de vorbă! Colega noastră Claudia îți dă toate informațiile suplimentare de care ai nevoie. Te invităm să ne vizitezi la Heylux și să ne spui cum alegi să faci bani din videochat Iași: non-adult sau adult?

  Telefon Heylux:  0744.33.77.11

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img