More
  AcasăHeyluxAi idee cat poti sa castigi ca model de videochat nou la...

  Ai idee cat poti sa castigi ca model de videochat nou la Heylux?

  Cine crede ca stie informatii despre videochat, ori stie informatii mult prea exagerate, ori mult prea eronate. Dintre cei care nu lucreaza in domeniu, vreau sa spun. Pentru ca barfele se aud peste tot, toata lumea vorbeste si majoritatea barfelor pe care le-am auzit nu sunt adevarate. Barfe despre castiguri, de exemplu.

  Multe fete au impresia ca vor veni la Heylux si vor castiga din prima mii de dolari si altele au impresia ca vor veni si nu vor castiga nimic. Dupa cum am spus, ori exagerat, ori eronat. Eu pot spune foarte clar, pentru oricine doreste sa se angajeze la Heylux, ca treaba cu castigurile sta altfel.

   In mod normal, se castiga sume de peste 300 de lei zilnic la Heylux

  In mod normal, un model de videochat de la Heylux poate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, uneori si mai mult. In aceste castiguri sunt incadrate si fetele noi, bineinteles. Chiar daca esti o fata noua si nu stii prea multe despre videochat, asta nu inseamna ca nu vei castiga bani la Heylux.

  Da, nu vei castiga mii de dolari din prima saptamana, dar nici cu mana goala nu vei pleca acasa. Asta e ideea. Daca vii sa lucrezi la Heylux, deja vorbim despre un alt standard de munca. Vorbim despre conditii de munca in lux, training specializat, cea mai buna echipa in domeniu si multe altele.

  Efectiv, n-ai cum sa nu castigi bani intr-un asemenea studio de videochat, nici daca ai vrea sa nu castigi :)). Pur si simplu sunt conditiile, decorul si toate serviciile pe care studioul le pune la dispozitie cele care te ajuta sa te ridici usor, sa ai o cariera in domeniu.

  Oricat de timida ai fi, tot poti sa pleci in fiecare zi cu multi bani acasa

  Am fost si eu candva model nou de videochat la Heylux, ca doar nu era sa am experienta din prima. De asta poate o sa fiu de folos multor fete care-s interesate de acest domeniu, pentru ca am vazut ca este foarte cautat online. Hai sa spunem ca te angajezi la Heylux in viitorul apropiat,

  Stii cat vei castiga? Daca esti putin mai timida si mai inchisa in tine, cred ca intre 150 si 300 de lei zilnic. Nu mai putin de atat, asta e clar. Deci tot pleci cu bani acasa, chiar din primele zile, asta nu e motiv de ingrijorare. Oricum plata se face la fiecare sfarsit de tura la Heylux Iasi.

  Daca esti genul de fata mai indrazneata, poti castiga si peste 300 de lei chiar din primele zile, dar asta depinde de fiecare fata. Ideea e ca la Heylux se castiga, dar se castiga atat cat am spus eu, nu informatii eronate de pe net. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img