More
  AcasăHeyluxAm aflat de Heylux de pe bmw-urile aurii din Iasi si de...

  Am aflat de Heylux de pe bmw-urile aurii din Iasi si de pe un forum de videochat

  Cele mai multe informatii pe care le-am avut despre Heylux atunci cand m-am angajat au fost in mare parte de pe internet sau din auzite, lucrurile concrete le-am aflat la fata locului. Insa am constatat ca fix ce am citit si pe heylux.ro despre acest studio si pe forumul de videochat de pe google sunt lucrurile pe care Heylux le ofera, nu sunt vrajeli sau alte nebunii.

  Fix asa cum scrie pe net, asa si este, poate chiar mai mult decat pe net. Acolo totul este scris mai sumar, abia cand ajungi sa te angajezi aici intelegi lucrurile mai limpede. Eu am aflat prima data de acest studio de pe niste bmw-uri aurii care se tot plimbau prin Iasi si aveau numele “Heylux” pe ele.

  Am tot vazut masinile si am devenit curioasa, pana cand intr-o seara am cautat pe google numele si am intrat pe site-ul lor unde am citit mai multe. Ideea acestui job in videochat mi-a suras, asa ca dupa ce am mai auzit si de la niste prietene ca este un studio super ok, am vorbit pentru un interviu.

  Am citit pe un forum de videochat ca Heylux este recomandat de toate iesencele

  Cam asa a inceput totul. Destul de simplu, nu? Pai nici nu trebuie sa fie complicat, ca doar e vorba de un studio de videochat profesionist, nu am avut temeri sau suspiciuni atunci cand am mers la interviu, presimteam ca totul o sa mearga de minune

  Si nu numai ca am fost multumita de rezultate, dar am primit si-o suma de bani la semnarea contractului, asa ca o mica atentie fiindca am ales sa ma angajez ca model aici. Bineinteles, acum trebuie sa multumesc sfantului internet fiindca m-a ajutat cu toate informatiile necesare, pentru ca altfel cum ma mai angajam eu la Heylux daca nu exista net?!

  Probabil aflam de acest studio tot datorita vreunor panouri de prin Iasi, insa e mai bine ca am aflat tot ce mi-a trebuit de pe net, asa m-am putut duce si eu linistita la interviu. Iti dai seama, daca nu dadeam eu cateva click-uri pe internet, cine mai castiga astazi intre 680 si 1200 de lei zilnic, asa cum o fac eu?

  Un vis devenit realitate, sa castig intr-o zi banii pe care ii castigam in aproape o luna intreaga la vechiul meu job, in contextul in care acolo munceam si mai mult, iar la Heylux muncesc doar 8 ore pe zi si am si cate 2 zile libere pe saptamana la alegerea mea ^^. Sa fiu cinstita, cred ca nu se poate inventa job mai perfect decat acesta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img