More
  AcasăJob-ul meuForumul Lucky Studio m-a ajutat să descopăr cel mai bun job...

  Forumul Lucky Studio m-a ajutat să descopăr cel mai bun job din România!

  model lucky studioMă consider o fată foarte norocoasă şi ştiu că nu multă lume poate să spună asta cu toată inima, mai ales când vine vorba de jobul pe care îl au. Norocul meu cel mai mare a fost să descoper cel mai bun loc de muncă în Iaşi, la Lucky Studio. Am auzit deseori despre acest studio de videochat din Iaşi.

  Chiar dacă auzeam multe şi vedeam afişe peste tot, nu m-am angajat la Lucky Studio din prima. În primul rând, pentru că nu ştiam că se fac angajări în videochat în acest loc, ci doar auzeam de beneficiile de aici. Iar, în al doilea rând, credeam că nu sunt îndeajuns de bună pentru a lucra într-un astfel de loc.

  Am crezut asta până în momentul în care am ajuns la studio şi mi-am dat seama cât de greşit am gândit. Văzându-le pe toate fetele de acolo, vorbind îndeaproape cu toate şi ascultându-le poveştile, mi-am dat seama că am greşit că nu m-am angajat mai repede la Lucky Studio.

  forum lucky studio

  Fetele m-au sfătuit să intru pe forumul Lucky Studio, unde se aflau toate detaliile şi poveştile fetelor. Acolo mă puteam lămuri şi puteam să fac în aşa fel să-mi dispară orice temere citind acele confesiuni. Dar pe mine m-a lămurit tot ce am văzut în prima zi la Lucky Studio.

  Luxul, camerele frumos amenajate, dotările tehnice, colegele amabile, condiţiile de muncă impecabile… Absolut tot de la Lucky Studio m-a convins că trebuie să lucrez neapărat în acest loc!

  Momentul în care m-am angajat la Lucky Studio

            După ce am văzut atât de multe minunăţii, m-am dus direct la Claudia şi i-am spus că-mi doresc să semnez contractul de angajare. Aceasta mi-a prezentat toate beneficiile angajării la Lucky Studio, cât şi totul despre legalitate şi contracte.

  Am ales atunci un contract pe o durată de 2 ani de zile, cu un bonus de angajare de 26.530 lei! În acest bonus au intrat şi serviciile pe care eu urma să le primesc pe toată durata contractului. Prin servicii mă refer la make-up zilnic, coafuri, schimbări de look, şedinţe foto, cursuri gratis, transport, cazare şi multe altele!

  Mie şi aşa mi se pare foarte mult iar faptul că Lucky Studio investeşte atât de mult în modele m-a impresionat. Aşa că nu am ezitat şi m-am angajat imediat, mai ales când am aflat că îmi pot schiţa un program de muncă propriu.

  Totodată, mi-am ales ce cameră de logare am dorit, unde urma să am parte de libertate, intimitate şi de unde puteam obţine câţi bani doream. Nimeni nu mă putea opri să câştig peste 6.000 de lei lunar, mai ales când legea mă protejează la Lucky Studio.

  castig

  Câştig la Lucky Studio zilnic peste 300 de lei!

            Nu am avut cum să refuz toate beneficiile oferite de Lucky Studio. Cel mai frumos beneficiu a fost cel material, pentru că mi s-a dat oportunitatea de a câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic. Nu am mai întâlnit nicăieri aşa ceva!

  Momentan, câştig 400 de lei zilnic şi am bonusuri săptămânale care ajung şi până la 3.000 de lei. Lucky Studio este, cu siguranţă, locul de muncă din Iaşi cel mai potrivit pentru femeile din România.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img