More
  AcasăHeyluxWow! Pentru prima data azi am castigat 600 dolari la Heylux!

  Wow! Pentru prima data azi am castigat 600 dolari la Heylux!

  Sunt model de videochat la Heylux de aproape 2 ani, insa… niciodata n-am avut un castig atat de mare cum am avut astazi, m-am autodepasit in cel mai placut mod posibil. Si ma asteptam ca intr-o buna zi sa plec cu o suma uriasa, dar nu ma gandeam ca se va intampla azi.

  De cand lucrez aici, in fiecare zi castigam sume intre 180 si 230 de dolari zilnic. Cam aceasta era media castigurilor mele si pentru mine era de ajuns, iti dai seama. In bani romanesti, cum sa nu fie de ajuns? Ca-s aproape cat un salariu de om intr-o luna, iar eu castigam atat intr-o tura de munca la Heylux.

  De obicei, castigam intre 180 si 230 de dolari zilnic la Heylux

  Mai bine de atat nici ca se putea, eu n-aveam ce sa comentez. Mi-era bine asa cum era, mai ales ca nu era zi in care sa nu castig bani. Poate aveam zile mai proaste si castigam mai putin de 100 de dolari, Dar tot castigam! Asta e ideea. Si-oricum, si-un 200 de lei pe zi tot e bine, daca lucrezi cam 20 de zile pe luna.

  Ca se aduna banii si constati ca-s foarte multi. Dar rareori castigam sub 300 de lei zilnic, mereu castigam cu MULT PESTE. Ideea este ca eu nici nu ma complicam ca sa castig banii acestia. Aveam un program de munca flexibil, pe care-l respectam si aia era.

  Toate fetele sunt aboslut libere la Heylux, adica unele isi schimba turele de munca si programul dupa cum vor, fiecare face ce vrea. Insa eu am preferat un fel de stabilitate, asa ca am ales 5 zile de munca si-am ramas mereu pe aceeasi tura. In fiecare zi stateam cate 8 ore online si aia era, plecam cu sume imense de bani in buzunar.

  N-o sa-ti vina sa crezi din ce motiv am castigat astazi 600 de dolari!

  ASTAZI A FOST CEVA DIFERIT, de necrezut! Am zis ca ma plictisesc daca ma duc acasa, asa ca am stat cu 3 ore in plus peste program. Tu realizezi cat a insemnat asta pentru mine? Nu m-as fi gandit niciodata c-o sa castig 600 de dolari intr-o singura zi doar pentru niste ore in plus.

  Daca stateam la alt job 3 ore in plus, nu castigam mai mult de 100 de lei, si asta in cel mai bun caz. De stiam, stateam mai des peste program la Heylux, serios acum:))). Cum sa castig 600 de dolari? Doamneee, ce de bani:X:X Chiar ca nu mai plec de la Heylux.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img