More
  AcasăLucky Studio3 motive pentru care sa te angajezi la Lucky Studio Iasi

  3 motive pentru care sa te angajezi la Lucky Studio Iasi

  De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, un singur motiv ar fi de ajuns incat sa dai deja telefon pentru angajare la Lucky Studio :)). Dar fiindca mie imi plac detaliile, prefer sa fiu mai explicita la anumite lucruri. Asa, oricine poate sa inteleaga mai usor avantajele unui model de videochat de la Lucky Studio.

  As putea incepe foarte bine cu banii si as convinge pe oricine in acest fel ca Lucky Studio este cel mai bun in domeniu. Dar 1, eu nu incerc sa conving pe nimeni de nimic si 2, sunt mult mai multe avantaje care m-au facut sa iubesc jobul de la Lucky Studio, nu doar banii.

  1. Lucrezi intr-un mediu legal

  De exemplu, primul lucru de care m-am bucurat de la inceput a fost legalitatea. Tu n-ai vrea sa lucrezi intr-un mediu legal? Sa stii ca esti ferita de toate lucrurile ilegale si poti munci in liniste, pentru ca totul e in regula. Da, conteaza asta, atat in prezent, cat si in viitor.

  Eu am semnat un contract 100% legal cu Lucky Studio, care-mi asigura o sedere cat mai confortabila la studio. Pot munci in liniste in fiecare zi si pot castiga intre 300 si 800 de lei fara sa-mi spun : oare fac ceva ilegal?

  2. Lucky Studio e un studio de videochat din Iasi care respecta discretia

  DISCRETIA. Ooooh, discretia! Cat e de importanta atunci cand vine vorba despre videochat! Sau credeai ca nu? Este una din cele mai importante. Sa-ti spun si de ce. Vrei discretie ca model de videochat pentru ca:

  • La Lucky Studio nu poate afla nimeni ce faci tu si cum faci, nici familia si nici prietenii (doar daca le spui tu). Deci, esti in siguranta.
  • Lucreaza numai femei aici, esti in largul tau.
  • Nu te va deranja nimeni, ai intimitate in camera ta de logare si poti castiga bani online cum doresti.

  3. Poti castiga foarte multi bani din bonusuri

  Acum, ajungand si la bani, vorbim de bonusuri de angajare, de bonusuri primite in fiecare duminica si de castiguri zilnice. Din start, 3 metode de castig intr-un singur studio de videochat din Iasi.

  Fiecare functioneaza cam asa: castigurile zilnice sunt cu media intre 300 si 800 de lei, iar orice fata poate ajunge usor la sumele astea la studio. Cu cat castigurile zilnice sunt mai mari, cu atat bonusurile primite duminica sunt si ele mai mari. De la 300 de lei, pana la 3.000 de lei, mai exact. Si, bineinteles, bonusurile de angajare, primite dupa ce te angajezi, cu sume de pana la 12.600 lei cash.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img